Anders Martinius Tangen - Gestaltterapeut - GoMentor

Anders Martinius Tangen

Gestaltterapeut

Hamar, Videosamtale

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individual terapi 900 kr. Avtal tid

Parterapi 1 050 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 62 78 30 18

62 78 30 18

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individual terapi (GoMentor videosesjon) 900 kr. Avtal tid

Parterapi (GoMentor videosesjon) 1 050 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 62 78 30 18

62 78 30 18

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Tidligere journalist og komiker. Nå Gestalt-psyoketarapeut og foredragsholder. Utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. Uteksaminert i 2010. Anders Martinius Tangen - Gestaltterapeut

Beskrivelse

Jeg reiser rundt og holder kurs og foredrag for bedrifter og organiasjoner over hele landet, og tilbyr nå individuelle samtaler online. Jeg tilbyr også gruppe og individuelle samtaler ansikt til ansikt etter forespørsel.


Særlig er jeg opptatt av valg. Av hvordan du ønsker å leve livet ditt. Hva er det som hindrer deg? Trenger du hjelp til å rydde litt opp, gjøre valgene klarere så kan jeg hjelpe.


Jeg har også jobbet med klienter som føler de ikke passer inn i fellesskapet, fordi de på en eller annen måte føler seg sære, rare eller misforstått. Gjennom samtale og øvelser håper jeg å øke selvstøtten og dermed også selvtilliten. 

Jeg har bakgrunn som komiker og mener at en lett tone og litt humor kan være viktig i en relasjonell terapiform som den jeg benytter meg av. 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.