Koronavirus, Manglende motivasjon

Skrevet d. 13-3-2021 21:10:36 af Gunn Berit Lilleheim - Kognitiv terapeut, Veileder

@Kognitivterapeut_lilleheim

Sliter du med å holde motivasjonen oppe, med koronavirus snikende rundt hjørnet og lock down? Det å lære om motivasjon er verdifullt fordi det hjelper deg å forstå hvordan du kan opprettholde motivasjonen. 

Lære å se hvorfor den endres, hva som øker og reduseres, hvilke aspekter ved det kan og ikke kan , endre seg.

Motivasjon gjenspeiler noe unikt ved hver enkelt av oss og lar oss oppnå verdifulle resultater som bedre prestasjoner, bedre velvære, personlig vekst eller en følelse av formål. 

Motivasjon er en måte å endre måten vi tenker, føler og oppfører oss på. Det er mange helsemessige fordeler med økt motivasjon. 

Motivasjon som en psykologisk tilstand er knyttet til vår fysiologi. Når motivasjonen vår løper fra oss, lider vår funksjon og trivsel.

Motivasjon av høy kvalitet får deg til å blomstre, mens underskuddet får deg til å snuble. De sosiale fordelene med økt motivasjon er synlige i økt arbeidsglede, bedre trivsel og blomstrende forhold.

Vi kan trene på å øke din motivasjon til å gå etter det du har bruk for, også i en vanskelig tid da du møter flere stengte dører rundt deg. LilleheimCoach❤️ Foto; Malene Lilleheim

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.