Henning Bonnez - Sertifisert Co-Active Coach, Coach - GoMentor
Henning Bonnez - Sertifisert Co-Active Coach, Coach

Henning Bonnez

Sertifisert Co-Active Coach, Coach

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

En coach for deg som er ressurssterk, men føler at en endring ville vært positivt... Henning Bonnez - Sertifisert Co-Active Coach, Coach

Beskrivelse

Denne mentor er ikke lengere aktiv-kontakt GoMentor support,hvis du har behov for hjelp med å finne en annen mentor .

Bedrift

 

Ledelse

Alle utfordringer oppleves ulikt, også for ledere. Med en god trener vil du komme videre, og bli den lederen du ønsker å være.

Oppsigelser

En utrivelig situasjon for alle parter. Kommunikasjon er viktig - men hvordan gjøre det riktig? Om du ønsker en smertefri løsning, ta kontakt for et møte.

Sykefravær

Ingen ønsker å være syk, og ingen ønsker å ha syke ansatte. Hvordan kan en da endre sykefraværet? 

Endring av kultur 

Alle bedrifter har en egen kultur, men hvor god den er - det varierer. Med de "lange brillene" på, oppnår du gode resultater!

 

Grunder

 

Oppstart

Kanskje du er i fast jobb, og har en drøm om å starte for deg selv? Eller har du akkurat tatt spranget og satset? Første samtale gratis. 

Produkt og tjenester - hvordan markedsføre og selge

Alt det som er helt klart i ditt hode - er det like klart for alle andre? Hva skal til for at det blir klart for din målgruppe?

Drømmer, visjoner og verdier

Hva er din drøm, og hvilke verdier er viktige for deg og selskapet? Finn en identitet for deg og ditt produkt - slik at det speiler deg!

Drift 

Å drive for seg selv, innebærer for mange at de gjør alle oppgavene selv. Men hvordan løse dette når det blir litt mye?

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer