Henning Bonnez - Sertifisert Co-Active Coach, Coach

Henning Bonnez

Sertifisert Co-Active Coach, Coach

Stavanger

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

En coach for deg som er ressurssterk, men føler at ting kunne vært bedre... Henning Bonnez - Sertifisert Co-Active Coach, Coach

Beskrivelse

Bedrift


Ledelse

En leder har mange ulike oppgaver. I store bedrifter kan det være knyttet tett opp til ledelse av andre, og ikke så mange oppgaver som fysisk skal gjøres. Mindre bedrifter har gjerne færre personer som skal ledes, men mange flere oppgaver som faller på lederen. Du kan være leder, og kjenne på ulike utfordringer - som nettopp du føler på -  som deg, med din bakgrunn, personlighet, kunnskap og erfaring. En coach kan hjelpe deg å finne svarene, for du sitter på dem selv - du trenger bare litt coaching. Kall det gjerne en personlig trener, om du vil.

Oppsigelser

En utrivelig situasjon for alle parter, og som kan bli styggere og mer smertefull en nødvendig for de involverte. Ved å kommunisere på en god måte, følge en plan og forholde seg til avtaler og lover - så kan dette gjøres på en måte som oppleves som mye mindre smertefull. Utfallet kan bli som først tenkt, og det kan endre seg gjennom en prosess der en ser ulike perspektiver gjennom coaching.

Sykefravær

Ingen ønsker å være syk, og ingen ønsker å ha syke ansatte. Med andre ord så skulle alt ligge til rette for et godt samarbeidsklima. Men dessverre så er det slik at noen har et høyt sykefravær i en organisasjon, eller at enkeltpersoner har et uønsket høyt sykefravær. Alt dette kan en gjøre noe med, og dere kan spare store summer. Ta kontakt og få mer informasjon om hvordan dette kan løses for dere. 

Bedriftskultur 

Alle bedrifter har en egen kultur, men hvor god den er - det varierer. Og noen gjør forbedringer, og jobber hele tiden mot en bedre kultur i bedriften - enten det gjelder moral, kvalitet, HMS eller sykefravær. I alle tilfeller er det god økonomi å forbedre seg, og kulturen vil ofte også gå i riktig retning når en oppnår disse endringene. Sett hårete mål, og nå dem! Ta kontakt i dag, så ser vi om dette er noe vi samme kan forbedre?

 


Grunder


Oppstart

Kanskje du er i fast jobb, og har en drøm om å starte for deg selv? Eller har du akkurat tatt spranget og satset? Det er mange prioriteringer ved en oppstart, og det kan være vanskelig å ta alle valgene. Rådene hagler fra venner, andre som driver for seg selv, det du leser på nett og alle de som skal selge deg noe. For å kunne ta gode valg, kan det være godt med en nøytral coach som tror på deg - og vet at du er den som kan ta valgene. En privat trener kan være fint i en oppstart, slik at du etter at valget er tatt, er trygg på deg selv og hvordan du skal gå sikkert videre i riktig retning.

Produkt og tjenester - hvordan markedsføre og selge

Det føles nok klart i hodet til deg som grunder hvordan produktet eller tjenesten er eller skal bli. Men hvordan er det for alle andre? Er det like lett for kjøperen å forstå, og hvordan får du dem til å velge deg? Det som skal selges må som regel markedsføres på en måte, og hvilken virker best? Litt hjelp til å tenke gjennom ulike løsninger, det kan ofte være til god hjelp.

Drømmer, visjoner og verdier

Hva er det som fikk deg til å tenke: "Jeg vil starte for meg selv, og jeg skal selge dette!" Mange grundere har ikke tenkt på hvordan de kunne bli rike, men hadde en ide og en drøm. Det som den gang var et frø, skal vokse og ble en sterk plante - og gjerne en hel skog? Men er det drømmen om penger som får folk til å drive en bedrift bra, eller er det andre følelser som ligger bak og driver deg videre? Det kan være godt å ha klart for seg hva det er som gjør det gøy og gå på jobb, ha lange dager og gå i oppoverbakke - for det blir mange bakker som skal passeres på veien.

Drift 

Å drive for seg selv, innebærer for mange at de gjør alle oppgaver selv. Det går om det er en "utvidet hobby", eller når man er helt i starten. Men ganske fort må en vurdere hvilken tid en bruker på å skaffe inntekter, og hvor mye som går med til oppgaver du ikke liker. Det du ikke liker, er du nok heller ikke god på, og bruker unødvendig mye tid på. Hva kan du gjøre for å slippe unna de oppgavene?


Helse for kropp og sinn


Vekt, og tap av vekt

I dagens samfunn er vi mye tyngre enn våre foreldre var når de var så gamle som oss - for ikke å snakke om våre besteforeldre. Hvorfor er det slik, og hva har det med deg å gjøre? Kanskje har du tenkt tanken mange ganger foran et speil, at det er alt for mye på innsiden av huden? At det hadde vært fint om noe ikke lenger var der? Du er den som kan gjøre noe med det, og ved å ta kontakt kan du få hjelp til å komme dit du vil. Det er ikke noe slanking, det er ikke treninger og en masse ubehag, du skal ikke kutte ut alt som er godt - du skal bare endre måten du tenker på. Resten kommer av seg selv. Nå høres det nok for godt ut til å være sant, men ta kontakt. Så kan du få en uforpliktende samtale.

Stress på jobb, hjemme og i livet generelt

Mange opplever at "alt er stress", og at en ikke når alt en vil. Det er å løpe fra den ene plikten til den andre, og det kan føles som om alle sliter i deg? Du kommer bare ikke i mål? Gjennom coaching kan en få sett ting i et annet perspektiv, og på den måten kunne prioritere på en annen måte. Ved å gjøre det, vil en oppleve endringer som senker skuldrene og at dagene oppleves mye lettere.

Følelsen av å alltid være utslitt og trett

Å føle seg sliten og trett er normalt, men å alltid ha det slik er ikke bra? Årsakene kan være mange, og det kan være slitsomt å forholde seg til jobb, venner og familie når en har det slik. Heldig vis er det mulig å finne en løsning på dette, og endre på dette selv. En coach kan hjelpe deg å finne de løsningene som passer deg, slik at du får en hverdag som føles mye lettere og bedre - med et ønske om å stå opp og starte på dagen.


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.