Gunn Marion Iversen - Coach, Mentaltrener, Veileder - GoMentor
Gunn Marion Iversen - Coach, Mentaltrener, Veileder

Gunn Marion Iversen

Coach, Mentaltrener, Veileder

Strømmen

Personlig fremmøte

Gruppesamtale 350 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Gunn Marion Iversen - Coach, Mentaltrener, Veileder

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VEILEDNING!


Vi er ALLE i besittelse av det vi trenger/har behov av - hele tiden....

Det er ingenting FEIL med deg, ingenting å «FIKSE»....selv om det kan oppleves slik - ofte eller innimellom...


Hvem er jeg: 

Jeg heter Gunn Marion Iversen, og er vel som DU - et medmenneske som stort sett har levd et innholdsrikt, givende og interresant liv. Livet har likevel bydd på vanskelige faser og situasjoner - store som små. Jeg har etterhvert forstått at DET er en del av det å LEVE...

Etter en yrkesskade i 1995, slet jeg i flere år med angst og andre lidelser. Tanker og håp om bedring dukket opp innimellom...men var kortvarig. Psykiatere mente imidlertid det ikke fantes adekvat behandling for min diagnose (PTSD). De mente at lidelsene jeg hadde, måtte jeg «leve med resten av livet». De tok feil... Jeg ble FRISK - for mange år siden. Nå vet jeg hvorfor...


Hva har jeg gjort:

I mine unge år var jeg gårdbruker, melk- og kjøttprodusent. Deretter har jeg i all hovedsak jobbet  innenfor helse- og omsorg/krise, da flere år innenfor asyl- og flyktningefeltet. Noen år også innenfor div. foreninger/organisasjoner. 


Når det gjelder utdanning, er jeg sertifisert som:

Barnevernpedagog, Migrasjonspedagog, NLP Coach, 3p-Mentor på 3p-Akademiet i Oslo. Innenfor sistnevnte felt, har jeg tatt div. «påfyll» fra flere lærere/mentorer som; Dicken Bettinger, Linda & Georg Pransky, Elsie Splittle, (USA, Canada) og Eirik Grunde Olsen (norsk) for å nevne noen.


Årene etter sistnevnte utd. har jeg vært beskjeftiget som Coach/Mentor/Samtalepartner, da med bakgrunn fra et HELT annet perspektiv enn tidligere. Det er morsomt, givende og interesant, når kunder opplever endringer, at livet oppleves mer «i naturlig flyt». Min visjon er at flest mulig mennesker får muligheten til å oppleve det samme, som både jeg og mange mennesker i verden har sett og opplevd.


Hva vil DU bruke meg til?

Ja det vet bare DU - eller..? Det hender også at vi ikke helt VET... 

Fortell meg din «historie», hva enn innholdet i den er, hvorfor du leter etter noe...en forandring...fra der du er NÅ.

Vi «ser» på dette sammen, og da fra et helt annet ståsted, som bidrar til endring i din opplevelse av «historien» din.

Du er velkommen til å ta kontakt med meg.


Noen refleksjoner:

Når du oppdager at hvert eneste problem du opplever i livet, er et resultat av at du blir fanget av INNHOLDET i din egen TENKNING. Først DA vil du oppdage fundamentet for ditt psykologiske velbefinnende.

Når dette skjer - da blir DU skaperen i ditt eget liv, og kommer i kontakt med din ro, ditt potensiale, og din lidenskap for livet.

VIT - DU er så uendelig mye mer - enn du TROR!
 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer