Er du lei av å slåss med deg sjøl. med andre og med verden?

Skrevet d. 19-4-2021 12:04:25 af Tove Løken - Coach

Føler du at livet er et pes fra morgen til kveld? Ønsker du å føle mere glede, ro, harmoni og balanse i livet ditt? Da har jeg noe viktig å si til deg.

Jeg vet hva det vil så å leve hver eneste dag med konflikter og uro, fordi jeg har gjort det mesteparten av mitt liv. Det gjorde meg utmattet, sliten, sint, trist og lei meg, og frustrert, og i perioder har jeg vært deprimert.

Men jeg fant ut av det, og nå har jeg lyst til å gjøre noe for deg.

Jeg brenner etter å hjelpe andre mennesker til å se sitt eget potensiale. Jeg vil at du skal føle at livet er med deg, mer enn at det er imot deg. Jeg vil at du skal føle at du kan mestre utfordringene du møter på. Jeg vil at du skal se deg selv i speilet, og «high-five» deg selv. Kort sagt: Jeg vil at sola skal skinne på deg oftere.

Jeg gleder meg til å høre fra deg, og være din Coach og Mentor.

Jeg har bakgrunn som Førskolelærer, og er utdannet og kurset innen coaching, Mindfulness, meditasjon, Loven om Tiltrekning. Jeg har et holistisk menneskesyn hvor hele mennesket er viktig, både fysisk, mentalt og åndelig, eller kropp, sinn og sjel. Det betyr at jeg kan møte og ta imot hele deg, og ikke bare deler av deg. Du vil føle at jeg er tilstedeværende og mitt fokus er deg og din reise.

Hilsen Tove


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.