Føler du deg trøtt, energiløs, gledesløs, initativløs? Vil du føle mere glede?

Skrevet d. 23-4-2021 19:57:18 af Tove Løken - Coach

Føler du deg trøtt, energiløs, gledesløs, initiativløs? Er det ingenting som er interessant? Føles det som et ork fra morgen til kveld? Da kan det være at du er deprimert.

Mindfulness og meditasjon er fine verktøy og metoder. 

I en artikkel fra NHI sier Per-Einar Binder følgende om mindfulness (leder for Institutt for klinisk psykologi ved Universitetet i Bergen, som er det største forskningsmiljøet på mindfulness i Norge. 

Det er lovende forskningsresultater. Deltakerne i gruppene deres opplever en økt indre ro og en økt aksept av seg selv. Samtidig ser de at det gir en økt aksept av følelser som angst, tristhet, sinne, og det som er vanskelig og utfordrende for mennesker å forholde seg til. Biden forteller at "deltagerne tar mer vare på seg selv, viser mer vennlighet med seg selv, men de beskriver også mer vennlighet mot andre mennesker."

De fleste reagerer positivt til denne type behandling, mens noen ikke gjør det. Hvis du er interessert i å lære mere om mindfulness og meditasjon, er du hjertelig velkommen til å utforske om dette passer for deg. 

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg, og hjelpe deg til et liv med mere glede og mening.

Jeg gleder meg til bli kjent med deg, og være din Coach og Mentor. Jeg har bakgrunn som Førskolelærer, og er utdannet og kurset innen coaching, mindfulness, meditasjon, Loven om Tiltrekning. Jeg har et holistisk menneskesyn hvor hele mennesket er viktig, både fysisk, mentalt, og åndelig, eller kropp, sinn og sjel. Det betyr at jeg kan møte og ta imot hele deg, og ikke bare deler av deg. Du vil føle at jeg er tilstedeværende og mitt fokus er deg og din reise.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.