Linda Elin Aase / Bergen Stressmestringssenter - Coach - DNCF sertifisert coach, NLP Master Coach, Helsecoach, Stresscoach, Mentaltrener, Mindfulness-lærer MBSR, Traumeterapeut, Veileder

Linda Elin Aase / Bergen Stressmestringssenter

Coach - DNCF sertifisert coach, NLP Master Coach, Helsecoach, Stresscoach, Mentaltrener, Mindfulness-lærer MBSR, Traumeterapeut, Veileder

Bergen , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 referanser

Personlig fremmøte

Enkelt time personlig coaching/helsecoaching 1.200 kr. Avtal tid

Pakketilbud 5 timer personlig coaching/helsecoaching 5.500 kr. Avtal tid

Pakketilbud 10 timer personlig coaching/helsecoaching 10.000 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Online coaching / veiledning / hjelp (GoMentor videosesjon) 1.200 kr. Avtal tid

Pakketilbud videosamtale / veiledning / hjelp 5 timer (GoMentor videosesjon) 5.500 kr. Avtal tid

Pakketilbud videosamtale / veiledning / hjelp 10 timer (GoMentor videosesjon) 10.000 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Linda Elin Aase / Bergen Stressmestringssenter - Coach - DNCF sertifisert coach, NLP Master Coach, Helsecoach, Stresscoach, Mentaltrener, Mindfulness-lærer MBSR, Traumeterapeut, Veileder

Beskrivelse

 • Opplever du stress, angst, uro?
 • Har du mye "tankesurr" med grubling eller bekymring?
 • Virker livet tungt og meningsløst?
 • Er du overveldet av følelser, og sitter fast i en situasjon? 
 • Eller kanskje du står ved et veiskille i livet og trenger en "sparringspartner" for å finne rett vei?

Da kan jeg tilby min erfaring og kompetanse for å hjelpe nettopp deg.


Sammen tar vi utgangspunkt i hvordan du har det akkurat nå, det som du opplever som er problemet eller utfordringen din. Deretter sett fokus på hvordan du ønsker å ha det i stede for slik som det er nå.


Vi jobber prosess -og målrettet sammen skritt for skritt mot den løsning/ønske eller mål du setter deg. 

Min oppgave blir å inspirere, motivere og lede deg trygt og godt gjennom prosessen, slik at du kan utvikle større bevissthet, nye tenkemåter, utvikle nye handlingsmønstre og gode strategier.


Jeg jobber helhetlig og har alltid fokus på kropp, tanker og følelser slik at utviklingen foregår på alle plan. Teknikkene og metodene jeg bruker er effektive. De fleste vil kunne oppleve en umiddelbar effekt i forhold til tema som det jobbes med. Samtidig vil en endring på et område av livet ofte gi utslag på andre områder. Derfor kan en utviklingsprosess ofte gå over tid.


Det er viktig å nevne at coaching ikke er terapi, men metodene jeg jobber med vil absolutt kunne ha en terapeutisk effekt. 


Jeg bygger min praksis som Coach / Mentor og Mindfulness instruktør på min bachelor i Barnevern og to års videre spesialisering innen for vold og traumatisk stress. Min utdanning innen coaching og mentoring er godkjent av Den Norske CoachForening, som er et kvalitetsstempel for norske coacher. 


Hjelp til ungdom og studenter

Jeg har lang erfaring i arbeid med ungdom som sliter med uro, angst, skolestress, prestasjons stress. Her bruker jeg både min kompetanse innen psykologi, utredningsarbeid, tiltaksarbeid sammen med coahing metodikk. Tilbakemeldingene ungdommene kommer med er at de opplever denne måten å jobbe på som enklet og forståelig, og metodene jeg bruker opplever de fleste at har effekt. Se mer i mine referanser. 


Hjelp til voksne 

Jeg har også lang erfaring med veiledning, samtaleterapi og coaching. Jeg kombinerer all min erfaring med min utdanning, og kan jobbe med de fleste utfordringer. Se mer i mine referanser.

Faglig forankring:

Med min faglige bakgrunn og egen erfaring, har jeg et grunnleggende syn på at stress er noe vi opplever når vi møter motstand, tap og sorg i livet, eller når vi lever i utakt med våre grunnleggende verdier. Det kan ha med tidligere erfaringer å gjøre, eller det kan ha med krav til oss selv, eller opplevde krav fra andre.


Stress kan defineres som en følelse av å ikke ha kontroll. Vi kjenner oss “fanget” og ser ikke en mulig vei ut. Det kan for eksempel være vanskelig relasjoner og pågående konflikter, skilsmisse/brudd, sykdom, arbeidsledighet, perfeksjonisme, prestasjoner og tidsklemme.


Hvordan vi håndterer stress er individuelt. Det er både biologisk betinget, men handler også om erfaringer fra barndom og oppvekst. 


Det finnes ulike metoder for å redusere stress. Det krever både egen innsats og mot, og ikke minst en god relasjon mellom oss.


Det aller viktigste er å ha et oppriktig ønske om å gjøre noe med situasjonen, min jobb er å lede, motivere og inspirere gjennom utviklingsprosessen, slik at du oppnår de endringer du vil ha. Din jobb er å bidra med innhold og bringe med deg ut i hverdagen det du lærer.


Arbeidserfaring:

Jeg har over 30 års arbeidserfring med mennesker i ulike livssituasjoner, krisearbeid, veiledning og mentoring. Mitt spesialområde i tillegg til coaching er innen traumefeltet. Jeg er opptatt av faglig kvalitet og holder meg jevnlig oppdatert med litteratur, kurs og utdanning.

Se forøvrig mine referanser.

Biografi

Referanser

"Kvinne 40+ / ledercoaching" - "Jeg kan på det varmeste anbefale Linda til alle som har behov for å bli mer kjent med seg selv, både i arbeidslivet og privat. Hun har en egen evne til å kickstarte selvransaking, og gir deg mange gode verktøy som du kan ta med deg videre i livet. Linda er en likandes person, som utstråler glede, ro og empati. At hun også deler noe av egne erfaringer innbyr til tillitt og en følelse av fellesskap, og gjør at man ikke føler seg så alene med utfordringene man tar opp. Jeg synes det er godt å vite at Linda er der om jeg skulle trenge henne igjen :)"  Les mer  Les mindre

"Kvinne 50+" - "Linda er en dyktig coach med mye kompetanse. Hun er svært allsidig og jobber like godt med deg om det er jobbrelaterte problemstillinger eller om det er personlige. Hun evner å fokusere på det viktige og har mange gode øvelser og teknikker som er svært nyttige! Anbefaler Linda på det varmeste!"  Les mer  Les mindre

«Kvinne 27» - "1. Hva var bakgrunnen for at du tok kontakt? Etter lang tid med stressrelaterte plager, generelt dårlig livskvalitet og et stort behov for å få det bedre ønsket jeg å teste ut stressmestring. Ettersom det var mye av utgangspunktet i utviklingen av plagene, virket det som et naturlig steg å ta. 2. Hva har du lært om deg selv gjennom denne prosessen? Masse! Etter negative tanker og egentlig en enorm form for selvhat, lærte jeg hvilke verdier jeg står for og hva som virkelig har betydning. Det har gjort at jeg har fått et mer positivt syn på meg selv, og hvordan jeg skal snu om de negative tankene når de først kommer. 3. Hva har du oppnådd / fått klarhet i eller fått til? Etter timene har jeg fått mer energifylte hverdager. Jeg når flere av målene jeg setter meg, og har mer overskudd til å være positiv som også bidrar til noe positivt til de rundt meg. 4. Hva har forandret seg i forhold til deg selv? Ev. i forhold til andre? Jeg er generelt gladere, og ser løsninger fremfor utfordringer. Det har hatt stor betydning for hvordan jeg takler og håndterer ulike situasjoner. I forhold til andre er jeg mer positiv og følelsen av at det jeg gjør er med på inspirere andre. 5. Hva er det viktigste du tar med deg videre? Kunnskapen om at jeg selv kan styre utfallet av ting, og at det hjelper å ha et mer avslappet forhold til hvordan jeg skal nå mål og ikke stresse med hvordan jeg kommer meg dit. 6. Hvordan vil du holde prosessen levende i tiden fremover? Hva må da skje? For at jeg skal holde dette gående, er det viktig å tenke på og bruke de ulike teknikkene som ble gjort i kurset. 7. I hvilke situasjoner / kontekster kan du bruke det du har lært? I alle. Jobb, sosialt, privat. Som en måte å løse problemer, tenke nytt og huske hva som virkelig betyr noe. 8. Hva har du vært mest fornøyd med i samarbeidet mellom oss? Det jeg er mest fornøyd med, er den aktive og raske opplevelsen av forbedring. Man merker virkelig forskjell med en gang, som gir en motivasjon til å faktisk opprettholde det man lærer i kurset. Ved å merke så stor forskjell på de gode og vonde følelsene er det enklere å skjønne at man ikke vil ha det vondt, og ikke trenger det heller. 9. Hva kunne eventuelt vært enda bedre? For min del handlet det kun om å bli bedre, og det gjorde jeg jo. Jeg fikk et helt annet innsikt i hvordan jeg fungerer og hvordan jeg kan styre de mentale prosessene. Det opplevdes trygt, og at du virkelig lyttet og stilte spørsmål slik at jeg selv skulle forstå svarene og dykke inn i egne meninger. Tusen takk igjen for fantastisk hjelp! "  Les mer  Les mindre

"Kvinne 56" - "Jeg kom til Linda etter å ha vært ute av arbeidslivet på grunn av en arbeidskonflikt. Jeg hadde mistet troen på meg selv og var helt nede. Sov dårlig og hadde ofte mareritt. Det var som om tankene bare gikk og gikk, de kvernet om det samme hele tiden. Jeg fikk ikke gjort noe som helst, det å skulle søke på jobb var en uoverkommelig terskel for meg, og bare tanken på intervju var bare for mye. Etter noen timer med Linda begynte det å løsne. Jeg fikk klart for meg ressursene mine, at jeg var sta og sterk. Troen på meg selv vokste for hver time. Nå har jeg fått meg ny jobb. Og jeg er evig takknemlig for at jeg valgte å gå til Linda. TAKK!"  Les mer  Les mindre

«Kvinne 43» - "Jeg opplevde å kjenne på mye sinne og frustrasjon, noe som førte til panikk angst og isolasjon. Gjennom en relativt kort prosess lærte jeg å stå tryggere i meg selv. Det å si «nei, sette grenser for meg selv var en vesentlig del av endringen. Jeg så at det var meg selv som måtte gjøre jobben, og det var faktisk mye lettere enn hva jeg først hadde trodd. Jeg kan absolutt gi mine beste anbefalinger!"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.