Karin Engström - Helsepsykolog, Kognitiv terapeut, Psykolog, Psykoterapeut, Veileder - GoMentor
Karin Engström - Helsepsykolog, Kognitiv terapeut, Psykolog, Psykoterapeut, Veileder

Karin Engström

Helsepsykolog, Kognitiv terapeut, Psykolog, Psykoterapeut, Veileder

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

För dig som har behov för kortare eller längre rådgivning, coachning eller behandling. Både norska, svenska och engelska går bra. Karin Engström - Helsepsykolog, Kognitiv terapeut, Psykolog, Psykoterapeut, Veileder

Beskrivelse

Inledningsvis gör vi en kortare kartläggning om 30 minuter där du får presentera din problemställning och jag svarar på ifall denna kan behandlas av mig. Därefter sätter vi upp de antal timer som är del av en första behandlingsfase för just din problemställning. Den första behandlingsfasen evalueras alltid tillsammans, det är viktigt att du upplever att behandlingen är rätt för dig.

Metode

Behandlingen du kommer motta kallas för kognitiv atferdsterapi och innebär att vi fokuserar på att det du lär dig i behandlingen skal vara användbart i din vardag. För mig är det viktigt att du får ut det mesta av en behandling och därför kompletteras samtalsterapin med hemuppgifter i form av praktiska övningar eller inhämtning av kunskap på olika sätt.

Den här behandlingen passar dig som önskar en målinriktad behandling och som redan är motiverad till förändring.

 

Med vänliga hälsningar

Karin Engström

Psykologspecialist klinisk vuxenpsykologi

Bodø, Norge

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer