HVOR fleksibel er din "hjernemuskel"?

Skrevet d. 27-4-2020 17:11:14 af May Britt Lian - Reg. Tankefeltterapeut MNLH, NLP Master Coach, Veileder

Hei, jeg er May Britt Lian og jobber som NLP coach og TFT tankefelt terapeut med trivelige kontorer tilknyttet Kilden-Helse i DRAMMEN og Kick treningssenter i HVITTINGFOSS.
Jeg tilbyr AKKURAT NÅ OG ut april alle en GRATIS konsultasjon enten du bare trenger en rask emosjonell førstehjelp, eller er sliten og lei av å ha det slik du har det! Samtalene finner sted på mine trivelige kontorer, via ONLINE video eller "Walk & Talk" i skog og mark.

Jeg tilbyr også en-til-en selvutviklings kurs, samt opplæring i TFT tankefelt teknikk for økt energi, angst, traumer og irrasjonelt sterke følelser, Gleder meg til å møte deg uansett hvilket alternativ du ønsker. Smittevern tiltak er på plass og det er VIKTIG for meg at du kjenner deg trygg også ift. dette.

Noe av det jeg hjelper deg med er altså å hente frem mer av ditt POTENSIALE, senke skuldrene, kommunisere dine grenser eller våge å gi litt mer blanke...? Og ikke minst kjenne INDRE RO, GLEDE og nok ENERGI til å takle, men også TRIVES på skole, jobbe eller hjemme. Som coach så har jeg spesialisert meg på indre og ytre kommunikasjon inkl. høysensitivitet (HSP) som medfødt egenskap da dette kan være en styrke, men også en utfordring for mange.

Det å kunne utnytte denne egenskapen er gull verdt for deg og andre, men kan også blir krevende enten det er av mangel på overskudd eller overstimulering. Kan også føles vanskelig å kommunisere egne behov uten dårlig samvittighet? Føle seg sett og hørt uten at dette blir misforstått?

Det å få gi deg noen enkle verktøy som kan bidra til økt harmoni i hverdagen er mitt ønske. Det er så fort gjort å gi fra seg mer enn du får av påfyll i en hektisk hverdag med krav og forventninger. Ta kontakt om du ønsker at jeg sender deg info og TIPS GRATIS for hvordan du kan hjelpe deg selv, og ikke minst bli kvitt noe av din INDRE KRITIKER stemme? Jeg forstår dette og derfor så er det viktig for meg at du kjenner deg sett og trygg underveis.

Varme tanker, May Britt  

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.