Blir livet ditt styrt av redsel, frykt og/eller angst?

Skrevet d. 29-4-2021 00:51:34 af Tove Løken - Coach

Jeg var rundt 50 år da jeg oppdaget at jeg hadde levd med angst 24/7 fra jeg var ei lita jente. Det var litt av en oppdagelse. Grunnen til at jeg fant det ut var fordi jeg ble oppmerksom på kroppen min, og det som skjedde i den. Det er litt rart egentlig, fordi før jeg fant ut av dette, så hadde jeg gått flere år i terapi for å jobbe med barndommen min. Jeg lærte at selv om jeg brukte tid på å snakke om det som plaget meg, så var ikke det nok til å bli kjent med angsten min.

Når jeg sier at angsten min styrte hele livet mitt, så sier jeg det, fordi det foregikk på et ubevisst plan i meg. Det vi ikke vet noe om, kan vi ikke gjøre noe med. Problemet var altså at jeg ikke visste at jeg hadde angst. Jeg trodde ikke at jeg hadde noe problem, og derfor var det heller ikke noe å ta tak i.

Kan du kjenne deg igjen?

Det var ikke før jeg lærte mindfulnessteknikker, at jeg fikk kontroll på angsten i meg. Hvis dette høres interessant ut, så ikke nøl med å ta kontakt. 

Min bakgrunn:

Jeg har bakgrunn som Førskolelærer, og er utdannet og kurset innen coaching, mindfulness, meditasjon, Loven om Tiltrekning. Jeg har et holistisk menneskesyn hvor hele mennesket er viktig, både fysisk, mentalt, og åndelig, eller kropp, sinn og sjel. Det betyr at jeg kan møte og ta imot hele deg, og ikke bare deler av deg. Du vil føle at jeg er tilstedeværende og mitt fokus er deg og din reise.


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.