Mentalskolen - Virksomhet, Coach, Foredragsholder/Motivator, Mentaltrener - GoMentor
Mentalskolen - Virksomhet, Coach, Foredragsholder/Motivator, Mentaltrener

Mentalskolen

Virksomhet, Coach, Foredragsholder/Motivator, Mentaltrener

DRØBAK

4 referanser

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Mentalskolen - Vår ekspertise er utdanning og kurs innen coaching, selvledelse og kommunikasjon. Vi tilbyr også fordrag, workshops og 1:1 coaching. Mentalskolen - Virksomhet, Coach, Foredragsholder/Motivator, Mentaltrener

Beskrivelse

 • Er du coach, men oppnår ikke de resultatene du ønsker? 
 • Trenger du flere kunder og høyere inntekter?
 • Syns du markedet er vanskelig å forholde seg til og forandrer seg for raskt? og at at det er vanskelig å velge hva du skal satse på som ditt/dine spesialiteter?
 • Blir du overveldet av alt du bør og kan gjøre og føler du står alene uten ett støttende nettverk rundt deg?


Coachprogrammet ChangingMinds

Coachprogrammet ChangingMinds er for deg som ønsker videreutvikling og vekst av deg selv som coach samt spissing og bygging av din virksomhet. Enten du akkurat er ferdig med en coachutdanning og skal bygge noe fra scratch eller du har jobbet en stund og ønsker en fordypning eller rebranding av ditt merkevare.

Du blir i programmet tett fulgt opp individuelt av våre proffe og erfarne trainere og du vil møte dyktige bedriftsutviklere. Du får hjelp til å spisse deg og ditt budskap slik at kundene finner deg. Vi hjelper deg forbi dine mentale og emosjonelle hindringer og gir deg innsikt i verktøy for å oppnå dyptgripende endringer, både for deg selv og dine kunder. I ChangingMinds portalen som blir tilgjengelig for deg, finner du blant annet:

 • Fagstoff og demoer innen coaching og nevrovitenskap
 • Tips og hjelp til å utvikle nettkurs
 • Utarbeiding av businessplan
 • Innsikt i bruk av sosiale medier til synlighet
 • Målstyring og oppfølging
 • Effektivisering av en coachingsamtale
 • Planlegging og gjennomføring av dyptgripende coachingprosesser.


Alt dette gir deg inspirasjon og motivasjon og tryggheten til å gjøre de nødvendige endringene du trenger å gjøre for å satse. Du får et nettverk av støttende coacher som heier og øver sammen med deg, som gir hverandre tips og deler erfaringer. Du får et kjærlig spark i baken når du prokastinerer, du får oppfølging og måling av din egen progresjon og hele tiden faglig påfyll og hjelp til å komme forbi de hindringene du støter på.


Vi tilbyr også ulike kurs, som blant annet: 

 • Selvutvikling og kommunikasjonskurs
 • Stressmestringskurs
 • Påbygningskurs i coaching innen nevrosemantikk og nevrovitenskap
 • Lederutdanning


Vi skreddersyr også kurs, så finner du ikke kurset for deg og din bedrift her, så ta kontakt, så kan vi lage kurset dere er ute etter.


Har du lyst til å vite mer? Ta kontakt for en uforpliktende prat!


Sammen får vi deg dit du vil.


Hvem er vi?

Jeanette Sleveland og Mariann Deila. Begge NLP og Nevrosemantikk trainere og begge med utdanning innen kognitiv nevrovitenskap.


Velkommen!

Referanser

Ole-Johnny Korsgaard - "I mai 2018 møtte jeg Jeanette første gangen. Dette møtet varte et par timer og har skapt en varig endring i mitt liv. Jeanette greide på en herlig måte å stille de gode og utfordrende spørsmålene. Dette på en måte som skapte den nødvendige undringen og refleksjonen, over egen adferd og reaksjon på andres. Hennes kunnskap om "hele mennesket" tanker, følelser, antagelser, vilje og tro. Gjør at jeg vil anbefale alle noen timer med Jeanette, selv de som tror de ikke trenger det. Ole-Johnny Korsgaard HARSTADREGIONS NÆRINGSFORENING"  Les mer  Les mindre

Kristin Klæboe - "Trygg og klar Jeg har vært så heldig å ha Jeanette som lærer og veileder i min coachingutdannelse, og hun er nå min mentor under DNCF-sertifiseringen. Jeg anbefaler henne på det varmeste! Jeanette har bred kunnskap og lang erfaring som coach. Hun er derfor i stand til å knytte relevante eksempler til teorien hun underviser i, og til å svare oppklarende og utfyllende på spørsmål. I tillegg har hun en uformell, personlig og leken stil når hun underviser, som for meg gjorde det lettere å forstå faguttrykk og nye måter å tenke på. Tryggheten jeg trengte for å bevege meg utenfor komfortsonen kom helt av seg selv. Veldig fornøyd! Adjunkt Kristin Klæboe"  Les mer  Les mindre

Hanne Hafstad Villard - "Bidrar til vekst Med din kunnskap og formidlingsevne, ditt gode vesen og måten du møter mennesker på så kommer du til å lykkes med det du ønsker deg og bidra til vekst og utvikling til de menneskene som får jobbe med deg. Hanne Hafstad Villard Head of Talent Acquisition for Nordea Norge"  Les mer  Les mindre

Signe-Marie Hernes Bjerke - "En ener i sitt fag Jeg tok min Coach-utdanning hos CoachTeam, House of Leadership, et utdanningsprogram med eminente instruktører. En av de beste var Jeanette Sleveland. Hun er en éner i sitt fag, og rett og slett en av de beste pedagoger jeg vet om. Hun var også min mentor og støttet meg i prosessen med å bli DNCF-sertifisert coach. Jeanette har en unik evne til å se og løfte menneskene rundt seg, og til å skape god atmosfære og gode relasjoner. Hun er positiv, omtenksom og løsningsorientert. Trenger du hjelp av en rådyktig coach, så ring henne med det samme! Jeg gir henne mine aller beste anbefalinger! Signe-Marie Hernes Bjerke, gründer og coach i Teambyggerne AS"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.