Anne Witberg - Gestaltterapeut, Psykoterapeut - GoMentor
Anne Witberg - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Anne Witberg

Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg tar i mot par, individual terapi og grupper. Hovedfokus på angst, stress/utbrenthet,sykefravær, lav selvfølelse, Anne Witberg - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Trenger du noen å snakke med?

  • Opplever du livskriser og endringer som er vanskelig å stå i ?
  • Sliter du med lav energi, motivasjon og selvfølelse?
  • Er hverdagen preget av stress, logistikk og krav som tømmer deg for krefter?
  • Dominerer tankene, forventningene og kravene dine valg og din væren?
  • Er du styrt av angst eller fobier som stopper deg i å gjøre det du ønsker?
  • Bruker du mye energi på å være selvkritisk og holde deg selv nede?
  • Har du ofte hodepine, smerter og ubehag i kropp ?
  • Ønsker du å forstå mer om hvem du er og dine behov?


Mitt fokus og metode

Med gestaltterapi og tankefeltterapi som grunnlag har jeg en holistisk tilnærming og benytter meg av ulike verktøy som tilpasses hver klient. Fokus i terapirommet er bevisstgjøring/refleksjon, tilstedeværelse/mindfullness, pust, tankefeltteknikker og kunnskapsformidling.


Om meg

Jeg er utdannet Gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutts Høyskole og Tankefeltterapeut fra MUIS (Mats Uldal International School).  Jeg har hatt terapipraksis gjennom mange år og har også jobbet flere år i næringslivet med erfaring fra krevende prestasjonsmiljøer, bla. med rådgivning og coaching.

Som terapeut har jeg stor tro på mulighetene for endring og bevegelse i livet, uansett ståsted.  Mitt mål som terapeut er å bidra til økt livskvalitet, egenverdi og mestring med utgangspunkt i hvor du er i ditt liv. 


Ta gjerne kontakt

Om du har spørsmål eller vil avtale en time, kan du klikke på "Kontakt meg" for så å ringe eller sende meg en melding. Du kan også be konkret om tidspunkt gjennom å trykke på "Avtal tid" knappen på denne siden. Da får du en bekreftelse på time eller et forslag til alternativ time. 

Jeg ser frem til å høre fra deg. 

Vennlig hilsen fra Anne Witberg

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer