Gøy å leve, godt å tenke og deilig å føle

Skrevet d. 13-7-2020 23:38:50 af Linda Nordskog - Psykoterapeut, Mentaltrener, Coach, Veileder, Gestaltterapeut, Gestaltcoach, Hypnoterapeut, Helsecoach, Foredragsholder/Motivator, Parterapeut

Kjære deg, den du er!

Ditt liv kunne vært dikt, noveller og romaner. Skriver du dagbok? Har du satt deg mål for hva du ønsker deg om 1 år, 3 år, 5 år og 10 år? For noen er dette storartet å gjøre, for andre absolutt ikke.

Vi er så forskjellige, og noe av hemmeligheten bak min suksess med klienter, er at jeg hjelper den enkelte til å finne ut av seg selv og hva han eller hun trenger og vil akkurat nå i livet sitt.

Det er nye tider på kloden, og jeg velger å tenke at alt det vonde nå endrer seg til noe virkelig godt. Vi trenger optimisme og positivitet, og det er denne stilen jeg bruker pedagogisk og psykologisk når jeg jobber med klienter. Jeg kaller det “the good form”, og det handler om å støtte og løfte frem alt som virker og gir noen form for ro eller energi.

Vi har nå muligheten til å vinke farvel til hamsterhjulet og rotteracet som livsstiler. I det livet er det en avhengighet til et tankekjør som repeterer elendigheten, og aldri ferdigstiller og gir slipp.

Slutt å følge tankene, for de vil vokse om du følger etter dem. Sørg for at det er DU som utfører og bedriver tankevirksomheten i deg selv. Og du kan tenke hva du enn kan forestille deg. Du kan tenke at du er et fantastisk menneske, og at du vil ha det bedre og bedre i livet for hver dag.

Så sett i gang med de gode tankene som gir deg energi, livsglede, ro og frihet.

Slow down overactive mind!

Vi kan legge bak oss det overfylte, hektiske og fra-koblede livet. I stedet kan vi gå inn i oss selv i en dypere kontakt som gjør oss fullstendig hele og vare, slik at vi sammen kan møtes på dypere plan.

Slik vil menneskeheten utvikle seg kollektivt i en rekordfart, og da er alt mulig. Både fred, trygghet, godhet og en rettferdig fordeling slik at alle har det de trenger. Verden har nok av ressurser, og nå kan vi fordele dem slik at ingen sulter. For en lykke det vil bli. Jeg ser det for meg. Vi vil oppnå et helt nytt nivå. Personlig for deg og dine, kan du i et mikroperspektiv bidra i ditt liv, med å skape hjertevarm og helhjertet kjærlighet og glede.

Målene kan være helt konkrete, eller de kan være generelle som for eksempel personlig vekst, fred, frihet, personlig opplysthet og god helse. Jeg ønsker for deg av hele mitt hjerte at du velger deg de støttende tankene og lytter til signalene kropp og sinn gir deg, slik at du lever den beste dagen hver eneste dag. Og slik kan livet bli bedre og bedre, og det er en stor bragd som alle kan klare og alle fortjener.

Du er den eneste som kan bli verdensmester i å leve ditt eget liv. Lytt til deg selv og ha full tillit til livet i deg selv. Det er forresten umulig å bruke opplegget feil, for det er alltid en ting om gangen med det viktigste for deg først. Det vil organisere seg og du vil komme inn i gode prosesser som virker sammen.

De fleste mennesker begrenser seg selv. La meg hjelpe deg med å frigjøre deg selv. Noen av oss har sittet i årevis i en mental, følelsesmessig eller kroppslig fengselscelle - uten å være klar over at døren har vært åpen. Nå kan du gå ut av din celle, og leve med frihet på din livsvei der du er den du er og gjør det du vil.

Skap deg høyere livskvalitet. Det handler om frihet til å velge fokus og perspektiv i livet. La aldri noen begrense deg, og gi aldri makten fra deg til noe eller noen. Din frihet til å velge din posisjon som mester i livet ditt. Jeg står til disposisjon som din læremester.

Sikre deg online-kursene jeg har skapt for å hjelpe flest mulig. Start med “Mester”, og skaff deg de ulike ressursene som finnes. Jeg / vi er her for deg!


Alt godt,

Hilsen Linda Nordskog 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.