Leneluise Bertelsen - Kunstnercoach - GoMentor
Leneluise Bertelsen - Kunstnercoach

Leneluise Bertelsen

Kunstnercoach

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Som kunstner vil du ha full fokus i din kreative prosess og opparbeide en karriere som du kan leve av! Leneluise Bertelsen - Kunstnercoach

Beskrivelse


DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VEILEDNING.Coach for Kunstner..Kunstner Coach er for deg som er: 

Skuespiller, forfatter, musiker, illustrasjons tegner, grafiker, kunstmaler, fotograf, billedhugger, komponist, keramiker og mange, mange andre. • Er du kunstner som vil ha perspektiv i din kreative prosess?
 • Er du snart utdannet kunstner og lurer på fremtiden din?
 • Vurderer du en utdannelse som kunstner, men er usikker om du kan leve av det?
 • Vil du debuterer som kunstner, men hva med jobben du allerede har?
 • Vil du være en kunstner som er velforberedt, fokusert og ønsker å bli sett?
 • Vil du ha en kunstner karriere du kan leve av?
 • Vil du ha ro til å skape og kreerer din egen kunst?
Min tilnærming

For å komme dertil trenger du en kunstner-coach eller en mentor som hele tiden er med deg. Jeg kommer ikke til å ha en mening om din kunst men jeg vil holde taket i deg og i din prosess.

Med hjelp av en plan, min motivasjon, enkle regler, faste oppgaver og en sikker plattform, når du ditt mål.

Det blir hardt men motiverende arbeide med fantastiske resultater!Om meg

Jeg er utdannet Life Coach, Inspirerende Coach og Faglærer innen kunst og kultur. I 11 år har jeg hjulpet mange med å tenke ut av boksen for å finne deres vei igjennom livet. Spesielt har arbeidslivet vært et tema som mange har et ønske om å gjøre om på!

Selv har jeg malt kunst bilder i over 20 år og for 10 år siden tok jeg meg mot til å ble bildekunstner.

Som kunstner har jeg ofte savnet en coach som jeg kunne ha en pågående samtale med når jeg har stått midt i en kreativ prosess eller når den akkurat har forsvunnet. Og nå har jeg selv blitt det, en Kunstner Coach. En kunstner Coach som griper deg når du faller i din prosess og løfter deg videre, en som du har en avtale med, en avtale som handler om deg og dine tanker slik at ditt fokus er sterkt i arbeidet ditt. 

Jeg er fri og presis og det ønsker jeg også for deg!
"Uten kreativitet ville vi ikke sett noen fremskritt, og vi ville fortsatt å gjenta samme mønster"  Edward de Bono


Jeg gleder meg til å støtte deg!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer