bred last

Skrevet d. 24-9-2021 18:58:18 af Marit Høgalmen Uppstad - Psykoterapeut

Forleden kjørte jeg over Sollihøgda mot Hønefoss, og foran meg kjørte det en stor lastebil med ekstra bred last. Den hadde følgebil med et stort skilt "bred last", men problemet var at følgebilen kjørte bak lastebilen. Jeg stusset over det hele, og det virket jo ganske komisk også. Det virket som om følgebilen var fornøyd med å gjemme seg bak den brede lasten. - Hm, javel. Det var ikke lett å bli klok på hva som egentlig var situasjonen, men jeg måtte smile og fikk en assosiasjon.

Det med å finne sin rette plass, det å være på riktig sted til riktig tid...Av og til kan jeg selv være usikker på om jeg er det, alsa på rett sted og til rett tid, og om jeg er usikker på det , hva kan jeg gjøre?Hvis det går an å ta noen grep slik at jeg er på rett sted, så er jo det konstruktivt. Eller bytte plass, slik at jeg kanskje kan skape en bedre situasjon, eller gjøre en endring. Av og til er det ikke så mye som skal til. Det handler og om å faktisk gjøre noe, si noe, eller kanskje spørre noen om noe. Å ta sjansen på akkurat det. Lykke til :-)

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.