Vårt selvbilde..

Skrevet d. 13-3-2020 12:30:01 af Therese Hagen - Hypnoterapeut, Coach

Det går ikke en dag uten at vi blir påvirket fra forskjellige steder 

  • hvor fantastisk alt skal være
  • hvordan du skal se ut
  • hvor vellykket du skal være
  • hvilken jobb du bør være i
  • hvordan vi snakker.     


Vår ubevissthet tar dette opp uten at vi tenker på det, men våre mønstre og tanker blir påvirket. Vi prøver så hardt til å passe inn..Vi utdanner oss og gjør det andre forventer av oss. Men er det riktig for DEG? Er det ditt ekte selv? Den beste utgaven av deg selv? 

Noen enkle grep du kan gjøre om du ønsker en forandring er å bli bevist dine valg, dine mønstre og dine tanker.

Snakker du pent til deg selv?eller snakker du stygt og negativt som "jeg kan ikke"? hvem sier at du ikke kan? som regel bare oss selv.Snu det om til JEG KAN ,JEG VIL og JEG SKAL. Hvis du sier det når de negative tankene kommer vil det etterhvert  bli det som dominerer tankene dine, og du tar nye valg utifra det.

Ha fokus på hva som er riktig for DEG!!

Hva ønsker du at andre skal se? Hva ønsker du å forandre eller forbedre?

  • Helsen din? Du trenger ikke gå på helsestudio for å få og ha god helse..Gå en tur, start med en liten tur og øk etterhvert som du kjenner hvor deilig det er å bevege seg. Mediter 5 - 10 minutter og finn din indre ro..Da står du straks mye sterkere mot all stresset som vi kan oppleve i hverdagen.Ta på favoritt sangen og dans i 5 min. Det er små men gode forandringer du vil merke etterhvert. Det vil motivere deg til å fortsette.
  • Hvordan du fremstår? Kle deg pent, bruk tid på utseende ditt og vær den beste du kan være. Det gir deg en god følelse og personer du  møter vil reagere positiv på det.
  • Trenger du å øke kompetansen din? Ta kurs, gå på seminarer og omgi deg med personer som gjør det du ønsker å gjøre.Det vil inspirere deg og du vil merke vekst og utvikling hos deg selv. Vi kan utvikle oss hele livet, vær stolt av at du har et ønske om noe mer. 
  • Har du vaner du ønsker du kunne forandre? Som å stå opp 10 min tidligere for å lese litt i den boken om personlig utvikling eller rett og slett nyte en vakker soloppgang..Små ting..men du vil merke at du føler deg bedre og nyter følelsen av å føle deg stolt av mestring..og plutselig har du nye vaner og du bedrer de og etterhvert lager deg nye mønstre som du vokser på. 
  • Hvordan du snakker til deg selv? Når de negative tankene kommer, bli bevist på de. Snu de om å finn positive ord mot de negative. Bruk flotte ord om deg selv. Du er unik. Du er vakker.Du er omsorgsfull.Du er snill.Det er kun en av deg så vis verden hvem du er.Du er god nok!.Skjønner du hvor jeg vil? Det vi tenker og føler på innsiden reflekteres på utsiden. 


Prøv bare et av disse rådene og du vil bli motivert til å prøve en til...så en til..Det er ingenting som stopper deg. Du trenger ikke vente til i morgen for å skape et bedre selvbilde..Start nå! 

Med å forandre ditt selvbilde vil livet ditt forandre seg også.. 

Therese


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.