Forhåpninger

Skrevet d. 2-2-2022 10:32:05 af Marit Høgalmen Uppstad - Psykoterapeut

I dag er det en fin dato, tirsdag 02.02.2022, for oss som ser etter forunderlige rariteter så er det noe å glede seg over. Februar er kommet og det nye året har fått fotfeste. Hvordan går det med dine planer om å ta grep, ta gode valg og gjøre noen endringer i 2022? Kanskje det går opp og ned, javel, min påminnelse til deg i dag er at aksepter det, og velg å fokusere på en god ting som du har klart å gjøre i det siste. Liten eller stor, det spiller ingen rolle.


Legg fokus på noe som gir deg energi og forhåpning om at du er på rett vei. Fremover er fremover, uansett tempo. Støtt dine egne forhåpninger. Det er et valg. Hvis du vil så snakk til deg selv som du snakker til en god venn/venninne. Du blir påvirket at hvordan du snakker til& med degselv. Støtt dine forhåpninger i dag. Kjenn etter at du gjør det. Jeg heier på deg, jeg heier på gode prosesser og små endringer til det gode. 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.