Din drøm er oppnåelig.

Skrevet d. 1-2-2020 09:23:15 af Gunn Berit Lilleheim - Kognitiv terapeut, Veileder

De som når sine mål har stor grad av gjennomføringsevne. Et mål uten handling har mindre verdi. Verdi er viktig i livet vårt og vil ha større innflytelse på hver eneste beslutning du tar. 

I samtaler kan du bla bli bevisst dine verdier. 

 Trossystemet ditt. Dersom du tror og tenker at målet er oppnåelig, så er det stor sannsynlighet for at du handler etter «dennes»overbevisning. 

 Følelser er gjerne drivkraften. Tenk igjennom hvilket ubehag du vil ha av å bli værende i en uønsket situasjon. Ditt fokus bør være på den tilfredsstillensen du vil kjenne på ved å nå målet. 

 Selvsnakk. Det du sier til deg selv har en tendens til å bli selvoppfyllende profeti. Si til deg selv at uansett hva som skjer, så klarer du dette og du kan stille opp for deg selv. 

 Referanser handler om det du har opplevd tidligere i livet, både av positiv og negativ karakter. Ikke dvele ved det negative. Føre tankene dine frem til ressursene i det som har skjedd tidligere. Dermed kan du få positiv læring til deg selv. ❤️ LilleheimCoach

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.