Anne Jeppesen - - GoMentor
Anne Jeppesen -

Anne Jeppesen

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg brenner for å skape utvikling! Anne Jeppesen -

Beskrivelse

DENNE MENTOREN ER IKKE LENGER AKTIV HOS GOMENTOR, VENNLIGST TA KONTAKT MED SUPPORT FOR VIDERE VEILEDNING!

Jeg brenner for å skape utvikling!

Hvis du ønsker forbedringer i ditt liv, har du en viktig ting felles med mennesker som velger å benytte seg av en coach.
Ønskene kan omhandle idrett, private utfordringer og arbeidsliv.
 

Hvordan kan jeg hjelpe?

”Idrettscoaching” er etablert av meg, og jeg tilbyr coaching, instruksjon og mental trening i ulike former. Arbeidsformen er individuelle timer, kurs og samlinger/utviklingsprosesser. Jeg veileder, coacher og støtter for å skape utvikling.

Individuell coaching
Coaching handler om at få støtte og hjelp til å skape det liv og leve det liv, du virkelig ønsker.
Mennesker som oppsøker en coach, har tatt det første skrittet på veien til å innse og bli bevist at de kan oppnå drømmer og mål. 


Idrettscoaching.

Fra nervøs, frustrert, stresset og ufokusert til FOKUSERT OG ROLIG.  Det er målet!
I idrettscoaching jobber jeg praktisk rettet mot idrett, øvelse og og det målet eller den bestillingen du har med deg. Jeg arbeider med å skape ro, fokus, motivasjon og glede! 


Mental trening
Mental trening er for alle, ikke kun toppidrettsutøvere. De aller fleste av oss bruker mental trening i en eller annen form.  Vi jobber med ferdigher som motivasjon, målsetting, selvtillit, konsentrasjon, spenningsregulering, visualisering og konkurranseforberedelser, men ikke målrettet, systematisk og over lang nok tid for at en skal maksimalt utbytte. Forskning har vist at kirurger, astronauter, toppidrettsutøvere, dansere, mosjonister og pasienter har hatt god effekt av å arbeide med mental trening.

Min tilnærming

Coaching øker din bevisthet, skaper retning og gir støtte når du skal videre!  
Det er en dialog mellom en profesjonell coach og en coachee, som tar utgangspunktet i dagens situasjon, mål og drømmer. Ved bruk av avanserte teknikker, bygget på gestalt psykologisk teori, hjelper jeg deg til se tingene i et annet perspektiv og på den måten vende blikket mot muligheter og valg. 

Om meg

Jeg arbeider med individuell oppfølging, veiledning, coaching og terapi for mennesker som trenger støtte og hjelp for å komme videre i livet sitt. Har hatt egen praksis som Gestaltcoach fra 2005 og Gestalt Psykoterapeut fra 2008. Jeg har erfaring fra næringsliv, organisasjoner og toppidrett.

Utdanning

  • Gestalt psykoterapi etterutdanning ved Norsk Gestaltinstitutt og Høyskole(NGI)
  • Gestalt psykoterapi grunnutdanning ved NGI (4 år)
  • Gestalt coaching ved NGI (2 år)
  • Mellomfag Norges Idrettshøyskole (1982)
  • Nasjonal og internasjonal trener i rifleskyting

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer