Kaline Simensen - Psykoterapeut

Kaline Simensen

Psykoterapeut

Fagerstrand

3 referanser

Personlig fremmøte

Individuell terapi 900 kr. Avtal tid

Student / utenfor arbeidslivet 650 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Kaline Simensen - Psykoterapeut

Beskrivelse

Vi er mange som i løpet av våre liv opplever perioder der vi:

 • Lengter etter større mening, tilfredshet og glede
 • Sliter med å komme i kontakt med egne følelser, behov eller kreativitet
 • Plages av opplevelser  av overveldende stress, nedstemthet eller angst som vi ikke kommer ut av
 • Strever med samspillet med våre nærmeste, med venner eller kollegaer
 • Sliter med en følelse av å ikke være god nok, eller kjenner på skyld og skam
 • Lider under tyngden av sorg eller tap


Snarere enn at psykologiske symptomer er en sykdom, tror jeg de kan være inngangsporten til å forstå noe mer om oss selv. De vanskelige periodene i livet bærer med seg en kime til vekst og utvikling. De samme symptomene som  bøyer oss i kne, vil kunne være døråpner til en utviklingsprosess og ny lærdom hvis vi har mot til å utforske det nærmere.


Denne utforskningen vil være en reise som vi foretar sammen gjennom samtaler der vi forsøker å språksette ulike indre følelser, opplevelser og fornemmelser knyttet til dine erfaringer. Vi utforsker tankemønstre og forestillinger knyttet til erfaringene. 


Hvis du er motivert for det, vil vi kunne ta i bruk ulike kreative uttrykk som maling/tegning, bevegelse eller rollespill/psykodrama, og som vil kunne lede deg bak ordene til en ny og dypere innsikt i deg selv. Det er som å samtale med seg selv med et annet språk.


Nærværstrening og enkle øvelser med kropp og pust vil kunne bedre tilstedeværelse i kropp og sinn, og øve din evne til selvregulering. Det vil kunne trene din aksept for hvem du egentlig er, din evne til å romme deg selv, og vil bidra til bedre selvomsorg og også empati for andre. 


Om meg:

 • Jeg har jobbet med mennesker i flere tiår nå, både som pedagog og som psykoterapeut.
 • Jeg er utdannet psykoterapeut / kunst- og uttrykksterapeut med mye erfaring fra og stor tiltro til menneskets kreative utfoldelse som en kilde til fordypning og fornyelse.
 • Min etterutdanning i Nevroaffektiv psykoterapi er et verktøy for å kartlegge og sette i gang presise utviklingsprosesser i kropp og sinn.
 • Jeg har halvannet års mindfullness utdanning fra Danmark, og 12 år med egen daglig meditasjonspraksis.
 • Inspirasjonen min er menneskemøter, kunnskap, musikk, dans, bevegelse, farger og natur.


Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Referanser

Mann, 42 år - ""Når jeg nå snur meg sewr tilbake på oppstarten av terapi etter skilsmissen for 1,5 år siden, så¨har det skjedd utrolig mye med meg. Kaline har gått ved siden av når jeg har utforsket de mørke og tunge sidene av meg selv, men også hjulpet meg til å finne tilbake til mer kreativitet, lekenhet og glede i livet mitt. Nå kjenner jeg på en stor porsjon livsmot og har en annen verktøykasse å møte livet med når det blåser opp.""  Les mer  Les mindre

Kvinne 21 år - ""Jeg begynner å finne ord for mine kaotiske følelser. Jeg går på skolen nesten hver dag nå og er ikke lenger så redd for å gå ut. Kaline hjelper meg til å bruke kreativiteten min for å utforske meg selv. Jeg føler at jeg er verdt noe og tør å knytte meg til andre""  Les mer  Les mindre

Kvinne 24 år - ""Jeg har følt meg trygg sammen med Kaline. Jeg har fått tilbake følelsene i kroppen min, gleder meg over å bruke farger igjen og tenker at det nok skal går bra.""  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.