Skap det livet du ønsker..

Skrevet d. 4-3-2020 13:11:49 af Therese Hagen - Hypnoterapeut, Coach

Kanskje det høres voldsomt ut for mange, men det er faktisk mulig. Jeg er takknemlig for at jeg turde å ta valg som førte meg inn på nye veier. Frykten eller egoet mitt prøvde å holde meg til kjente mønstre.Det er derfor vi har ego og kjenner frykt.Det er for å holde oss trygge. Derfor er det kjente mønsteret vi lever i trygt.Det er kjent for oss og utgjør ingen trussel.Jeg kjente selv på det at det må da være mer enn dette?Kjenner du på det? Har du kjent på det? Jeg fant mennesker, min coach og mentor som kunne hjelpe meg å finne ut av ting, og som gjorde det jeg ønsket å gjøre. Jeg ble kjent med Speil teorien og Livshjulet som gjorde at jeg fant ut hvor jeg var da, og hva jeg burde jobbe med for å skape det livet jeg ønsket.Det er gode verktøy som veileder deg og som har gjort  at jeg i dag er coach og gjør det jeg elsker å gjøre.Jeg sier ikke at du skal ta drastiske lite gjennomtenkte valg.Men at du har et valg.Jeg har truffet mange som har ønsket en forandring, og mange av de jeg traff har gjort  akkurat det, slik som jeg har. Ved å stole på egen dømmekraft og stole på at valg og drømmer du har, som du ønsker å skape og oppnå er helt riktige, riktige for DEG. De er dine drømmer, ditt ønske om et herlig liv.Hva andre synes om det får være deres synspunkt.Vi kan ikke gå på bekostning av oss selv til enhver tid.Du er skaperen av ditt liv, og jeg har stor tro på at det du drømmer om, det kan du skape med å gjøre noen forandringer. Kanskje det er en relasjon du ikke  bør være i, en jobb du ikke liker, bor et sted du mistrives..bare for å nevne noen.Det du føler inni deg gjenspeiles på utsiden.Så ved å jobbe med det indre..dine tanker og følelser, tørre å kjenne på de, ja det kan skape forandringer.Du vil se andre reagere annerledes på deg selv om de ikke kan "sette" fingeren på HVA som er annerledes ved deg.

Jeg hadde ikke tenkt å være "fornøyd" med at sånn er det, det er ikke noe å gjøre med det..Har du? Det skal sies at det kanskje er tøft når det står på, men når støvet legger seg...ja da var det verd det..Kanskje du står på en fjelltopp og synger av glede slik som jeg gjorde!? Av ren lykke over livet mitt..

Med å ta fult ansvar for eget liv og valg, kan utrolig ting skje...og det er da magien skjer..

Uansett hvor i livet du er, uansett alder, kan du velge å leve livet fult ut..Skape gode opplevelser, kjenne på mestring og vekst og ikke minst kjenne på gleden av at DU er du..At du styrer din vei.

Og at det er Du som skaper livet du har..

Therese 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.