Du skal leve som mester i ditt eget liv med frihet, livsglede og makten til å være den du

Skrevet d. 31-3-2020 01:25:36 af Linda Nordskog - Psykoterapeut, Mentaltrener, Coach, Veileder, Gestaltterapeut, Gestaltcoach, Hypnoterapeut, Helsecoach, Foredragsholder/Motivator, Parterapeut

Forskjellen på å være Mester eller maktesløs i livet ditt Forskjellen er å leve med glede, frihet og ro der du selv gjør de valgene du ønsker og lever godt med deg selv og de rundt deg.

Dette styrer du gjennom alle ressursene du har i kropp og sinn, og det er en del ting vi må lære på nytt som voksne, for vi var alle mester i eget liv fra starten av.

Noen av oss har mistet mesterskapet på noen områder, sammen med enkelte og andre har gitt bort makten til de andre i livet sitt. Dette vil bety en smerte på mange områder, og er svært uheldig for mennesket.

Jeg har vært opptatt av å skape verdensmestere i egne liv, slik at menneskene jeg hjelper selv kan ha ansvaret, friheten og makten i sitt eget liv.

Det gir glede, selvtillit og sterkere relasjoner, samt at du skaper din egen livsvei. Etter å ha brukt mye av terapitimen på undervisning og trening av denne kunnskapen som det skulle vise seg at svært få kunne noe om, ønsket jeg å gjøre dette mer tilgjengelig for alle på en enkel og rimelig måte.

Dette er en gave til deg og de du er glad i - deg selv.

Hei, jeg heter Linda Nordskog og har laget et online kurs som heter Mester i eget liv. Du som er mester i eget liv gjør som du vil, har den friheten du ønsker og føler at du selv har regi på tiden, dagene og livet ditt som helhet.

Du er fornøyd, glad og lykkelig det meste av tiden. Oppstår det problemer løser du dem, eller kommer deg ut av dem. Hvert eneste menneske er et levende mesterverk.

Dessverre er det ikke så mange liv som leves som fullkomne mesterverk, for mange kaster bort ressurser, muligheter og ender opp med helt gjennomsnittlige liv der de ikke er helt fornøyd.

Det å ikke være mester i eget liv innebærer at andre mennesker stjeler tiden din, bestemmer hva du skal gjøre på den måten de mener det er best.

Du skulle ønske mye var annerledes, og går og planlegger at ting skal endre seg, men du er så sliten og har mistet mye av tilliten til at ting kan bli annerledes, så du prøver ikke mer enn i rykk og napp.

Mange av de som ikke er mester i eget liv, og det er flertallet, vet ikke noe om sitt krystallklare kall og mening her i livet. De er ofte redd for å bli skuffet, og tar ikke mulighetene som byr seg. Andre er frihetssøkende og gjør mye riktig, men traver ureint og kan plutselig skamme seg bli redde og styrt av frykt og andre mennesker.

De gasser og bremser med andre ord på en gang. I en lukket FB gruppe vil du få tilgang til trening med meg der jeg for eksempel hjelper deg å teste om du gjør dette.

At du både går fremover og bygger deg opp, for i neste omgang holder deg tilbake og sensurerer deg selv. Dette kan skje mentalt, følelsesmessig og kroppslig. Jeg har en suveren metode som alle lett kan bruke for å snu dette.

Og jeg har mye mer som du kan få umiddelbar effekt av, bare du fortsetter å holde det vedlike. Videre kan små ting blir vanskelig, og store ting umulig. Du isolerer deg, og vil ikke bli sett. Kanskje du skammer deg. Og jeg vet at mange tenker at dette ikke er bra nok, og at de ikke er bra nok. Den indre dialogen er sylskarp og giftig. Du blir så skuffet og ulykkelig at du ikke gjør det du ønsker.

Andre problemer med å IKKE være mester i eget liv: Ulike typer stress i kropp og sinn. En lever i fortid og fremtid, og sjelden her og nå. En skal klare ALT selv, og det er vanskelig å ta imot hjelp. Mange er arbeidsnarkomane eller holder på med å gjøre noe hele tiden – og det er tøft å være i kontakt med seg selv slik at en kan kjenne på hvordan en egentlig har det. En fokuserer på det som er galt, uferdig og vondt. Balansen mellom arbeidsliv og familieliv / privatliv er utfordrende. Det er tilbakevendende situasjoner som plager eller frustrerer.

En fortsetter å repetere noe en ikke ønsker til tross for at en er smertelig klar over at en graver et stadig dypere hull. Mange drømmer om en annen hverdag. Det er vanskelig å si nei og sette grenser. Mange ønsker selvutvikling, større innsikt og vekst. Mange føler de står fast i livet som en blindvei eller labyrint du ikke kommer ut av. De gasser og bremser på en gang. De vil, men saboterer seg selv og går på tomgang.

Andre kjennetegn er at en er: Selvkritisk, analytisk og perfeksjonistisk. Det er tankekjør, hjernestress og en er et “hodemenneske” som skal løse livet og ikke leve det. En føler et stort press og ansvar for alt og alle. En er sliten og utmattet. En ser sterke egenskaper i andre, men overser hvor bra en er selv til tross for mange positive tilbakemeldinger, ros og komplimenter. En er ensom til tross for at en ikke er alene. En mangler livsmot, livsgnist eller livsmening.

Dette er trist fordi alle mennesker i vår verden har muligheten til å få mye fantastisk ut av livet. Kjenner du deg igjen i noe av dette kan du hente verdier inne på nettsiden MENTORA. Søk også opp den lukkede Facebook gruppen til Mentora – Bergen Helhetsklinikk. Essensen av hvem som får utbytte av «Mester i eget liv» og Mentora programmet er  følgende:

Jeg ønsker å hjelpe alle som ønsker en endring og vil jobbe med seg selv. De jeg møter og har laget kurset ut i fra, er høyt-presterende og travle personer som sliter med stress og få en balanse i hverdagen der du har tid til både deg selv og de rundt deg.

Hva ønsker de?

Løser utfordringene på jobb og privat mer effektivt slik at de mestrer livet på alle plan.  Føler ro og livsglede.  De ønsker ro og fred, samtidig som de kan skape det de brenner for. Livsglede - fryder seg over store og små ting.

Klienten sitt problem:

Ulike typer stress i kropp og sinn. Lever i fortid og fremtid, og sjelden her og nå. De skal klare ALT selv.   Arbeidsnarkoman - de har ikke kontakt med hele seg selv.   Fokuserer på det som er galt, uferdig og utrygt.  Arbeidsliv vs familieliv / privatliv.  Tilbakevendende situasjoner som plager eller frustrerer.  Fortsetter å repetere noe en ikke ønsker.  Drømmer om en annen hverdag.  Det er vanskelig å si nei og sette grenser.  Ønsker selvutvikling og større innsikt. Står fast i livet som en blindvei eller labyrint en ikke kommer ut av. De gasser og bremser på en gang. De vil, men saboterer seg selv og går på tomgang.

Internt (følelse):  Selvkritisk, analytisk og perfeksjonisme.   “Busy minded”, tankekjør, hjernestress, “hodemenneske” som skal løse livet og ikke leve det. Føler et stort press og ansvar for alt og alle.  Sliten og utmattet.   Ensom.  Mangler livsmot, livsgnist eller livsmening.

Hvorfor skal de jobbe med Linda Nordskog?

Empati:   Jeg forstår og føler hvordan du har det og møter deg der du er. Jeg brenner for at du skal ha det godt med deg selv og i livet ditt. Jeg inspirerer deg til å leve ut livsoppgavene eller livsdrømmene som krydrer livet og gjør det meningsfylt og spennende å leve. Jeg vil støtte, løfte og inspirere deg med omsorg, klarhet og tydelighet.

Tillit:   Lang utdanning og erfaring med bredde innen psykoterapi (hypnoterapi, gestaltterapi), coaching, veiledning og har jobbet både i næringsliv og offentlige instanser. Jeg støtter deg med min kompetanse, erfaring og engasjement. Jeg har skrevet studieoppgaver som “Tap kan gi vekst” og “Posttraumatisk vekst”, samt boken “Slik vokser du - Bli deg selv” som handler om det samme i en helhet.

Jeg har siden 2005 jobbet med tusenvis av klienter i alle aldre, situasjoner og med alle bakgrunner, og erfart hvordan disse transformerer livet og får verktøy til å fortsette å vokse. Jeg ser at slik jeg har utviklet mitt arbeide, med å omfatte nervesystem, hormonsystem, energiapparat og immunsystem, handler om at stress er noe universielt som vi kan organisere og transformere for å komme over i et fantastisk helsegivende og gledesfylt modus. Egen erfaring med å gjøre om traumer, tap og smerte til posttraumatisk vekst, livsglede, takknemlighet og en følelse av å være heldig. Ved å ha vært nær ved å dø flere ganger ar jeg fått et perspektiv som gir meg en sterk grunn til å leve.

Derfor brenner jeg for å jobbe med andre mennesker slik at de også kan få det beste ut av livet sitt. 

Sjekk ut nettsiden MENTORA for ressurser og verdier. 

Beste hilsen  fra Linda Nordskog 

Bergen Helhetsklinikk As

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.