Masochisme

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

MasochismeMasochisme betyr at et menneske opplever lyst eller tilfredsstillelse ved å bli ydmyket eller undertrykt eller ved å bli tilføyet smerter. Den kan være seksuelt motivert og handler ofte om følelsen av underkastelse. Det kan være snakk om klyping, biting, slag eller ydmykelser. Ofte er det tilstrekkelig med masochistiske fantasier for at personen skal bli seksuelt opphisset. Det er oftest menn som har masochistiske behov. Masochistiske behov som har blitt en forutsetning for i det hele tatt å kunne fungere seksuelt, må oppfattes som et avvik og det kan være nødvendig med profesjonell hjelp. 


Mentorene på GoMentor.no kan bistå med å avdekke hvorfor man har en slik seksuell tilbøyelighet og hvordan man kan få et velfungerende sex- og samliv. Vi har tilknyttede terapeuter og psykologer mer erfaring fra området som sitter klar til å hjelpe deg. Vi tilbyr både online og personlig samtaler, slik at du kan få den hjelpen du trenger - uavhengig av tid og sted. 


Finn din mentor i listen under eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert' til høyre på siden. 

Trenger du en å snakke med?

Anna Lena Eldøy                               Filip Bekkelund Mariann Marthinussen Line Joranger
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.