Monica Huun - Helsecoach, Coach, Veileder

Monica Huun

Helsecoach, Coach, Veileder

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

GestaltCoach - med spesialfelt innen kommunikasjon og konfliktløsning Monica Huun - Helsecoach, Coach, Veileder

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST TA KONTAKT MED GOMENTOR FOR VIDERE VEILEDNING

 

"Som sykepleier opplever jeg å møte mennesker som sier kroppen ikke fungerer optimalt.  De sier helsen er dårlig. I slike tilfeller er det viktig å se på helheten, altså både fysisk og psykisk, samt miljømessige forhold. Ofte er det flere helseområder du må ta tak i og jobbe med samtidig da kroppen er kompleks og fungerer i et finstemt samspill." 

 

Colon Helseklinikk og Mentora er stolte av å presentere Monica Huun. Da Colon Helseklinikk søkte etter ansatte passet Monica perfekt inn i den profilen som var optimal. Våre kunder kan trygt ha tillit til Monica som nå jobber som sykepleier, Colon Hydroterapi behandler og kostholdsveileder / helsecoach hos oss i Colon Helseklinikk på Sletten Senter i Bergen. Hun er svært godt skolert, profesjonell og har relevant og lang erfaring.

 

Erfaring

  • Jeg er utdannet som vernepleier og sykepleier.
  • Jeg har jobbet som vernepleier med funksjonshemmete barn i 10 år.
  • Videre har jeg jobbet som sykepleier på kirurgisk post siden 2005 med mage/tarm og bløtdelskirurgi.
  •  Jeg har vært hovedansvarlig for en preoperativ avdeling hvor pasienter ble klargjort til reumakirurgi, ortopedi og gastrokirurgi.
  • På nåværende tidspunt oppgradere jeg meg faglig innen matintoleranse og spesialfeltet Colon Hydroterapi gjennom et kursopplegg.
  • For øvrig er det selvstudier i flere tiår som danner en kunnskapsbase innen ernæring og tarmhelse som jeg gjerne deler, samtidig som jeg holder meg oppdatert på det nyeste som skjer innen forskning.  

 

Om Meg

Jeg er positiv, energisk og målbevisst og ønsker å hjelpe andre mennesker til en bedre livsstil, livskvalitet og helse. Jeg kommuniserer godt og er flink til å lytte.  Det er viktig fo meg å ha klienten i hovedfokus og tenke på kroppen som en helhet og ikke stykkevis og delt.  

 

I hele mitt voksne liv har jeg hatt en genuin interesse for helse, kosthold, trening og menneskers livskvalitet. Jeg mener at opplevelse av livskvalitet, glede og god helse er viktig for hver enkelt av oss. Av erfaring kan jeg også si at jeg har opplevd at livskvalitet også styrker motstandskraften i møte med utfordringer, stress og belastende livshendelser. Det teller enormt mye for hvordan vi har det, og hvordan vi lever livet.  Opp i alt dette spiller mage og tarmhelsen en vesentlig rolle. Har tidligere jobbet som treningsinstruktør i Bergen i flere år, og har alltid hatt stor interesse for helse, trening og kosthold.  

 

 

Fysisk og psykisk velvære 

Jeg har både bred kunnskap og personlig erfaring med IBS ( irritabel tarmsyndrom), lekk tarm, obstipasjonsproblematikk og matintoleranse.  I en hverdag preget av stress, dårlig kosthold og lite aktivitet så kan konsekvensene bli en mage og et tarmsystem som ikke fungerer skikkelig og bakteriebalansen i tarmen blir endret.  Bruk av antibiotika, mageinfeksjoner og et ugunstig kosthold kan endre denne sensitive balansen. Symptomer og plager kan for eksempel være magesmerter, forstoppelse, diarè og mye luftplager.  Mange sliter også med leddsmerter, depresjon, angst, dårlig konsentrasjon og minne..

Som sykepleier kan jeg tilby deg behandling med tarmskylling eller tarmrens (colon hydroterapi), og jeg kan samtidig veilede og informere deg om hvilke preparater og hvilket kosthold som kan hjelpe ved mage/tarmplager. Jeg har jobbet som instruktør på gym og kan veilede innenfor trening. Jeg ser på trening og generell aktivitet som viktig, og da knyttet til både en bedre fordøyelse og til mental glede og stress avkobling.

 

 

Hva som fungerer for den enkelte for å få til en endring i hverdagen må vi sammen finne ut av.  Jeg håper på å høre fra deg! :) Velkommen til meg og Colon Helseklinikk. 

 

 

 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.