Michelle Storesund - Parterapeut, Par- og relasjonsterapeut, Familierådgiver/veileder, Familieveileder

Michelle Storesund

Parterapeut, Par- og relasjonsterapeut, Familierådgiver/veileder, Familieveileder

Videosamtale , GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Veiledning (GoMentor videosesjon) 900 kr. Avtal tid

Familieterapi (GoMentor videosesjon) 1.100 kr. Avtal tid

Parterapi (GoMentor videosesjon) 1.100 kr. Avtal tid

Individuell terapi (GoMentor videosesjon) 900 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Michelle Storesund - Parterapeut, Par- og relasjonsterapeut, Familierådgiver/veileder, Familieveileder

Beskrivelse

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Jeg ønsker å bistå deg og din familie med utfordringer i relasjoner, familielivet i småbarnsfasen, eller med vansker i parforholdet. Barneoppdragelse og grensesetting kan sette parforholdet på prøve, samlivsbrudd kan gjøre det vanskelig å samarbeide om barna, traumer og tidligere erfaringer kan skape vansker i nye relasjoner, nye familiekonstellasjoner kan by på utfordringer man ikke hadde sett for seg. Jeg ønsker å hjelpe deg og dere med å sortere og finne veien videre. Jeg ser frem til å møte deg online. 

Hvordan jeg jobber

Jeg er opptatt av at vi sammen finner den formen som passer for deg. Tillit, åpen kommunikasjon og konflikthåndtering er viktig for å forebygge relasjonsvansker. Jeg er inspirert av John M. Gottman og hans forskning på par gjennom mer enn 40 år. Dette har gitt kunnskap om hvilke holdninger og verdier som kjennetegner varige parforhold. Mye av dette kan også overføres til andre nære relasjoner. Når man først har kjørt seg litt fast, så kan det være godt å samarbeide med en tredjepart som er nøytral og ser situasjonen utenfra. Jeg ønsker å hjelpe deg til å se hva som kan fungere for akkurat deg. 

Hvem er jeg?

Jeg er førskolelærer i bunn, utdannet i 2000 ved HSF, og har senere tatt videreutdanning i Familieterapi ved HVL. Jeg har lang erfaring i arbeid med barn og barnefamilier. Mange år som leder i barnehage har gitt meg erfaring med familier i alle livssituasjoner, også i kriser. I tillegg har jeg hatt fosterbarn siden 2006, og har erfaringer i forhold til plassering, tilbakeføring og en rekke andre utfordringer som fosterforeldre kan møte. Jeg har også jobbet som tilsynsfører, og drevet foreldreveiledning i grupper. 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.