Michelle Storesund - Parterapeut, Par- og relasjonsterapeut, Familierådgiver/veileder, Familieveileder

Michelle Storesund

Parterapeut, Par- og relasjonsterapeut, Familierådgiver/veileder, Familieveileder

Videosamtale , GoMentor 24/7

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Michelle Storesund - Parterapeut, Par- og relasjonsterapeut, Familierådgiver/veileder, Familieveileder

Beskrivelse

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Jeg ønsker å bistå deg og din familie med utfordringer i relasjoner, familielivet i småbarnsfasen, eller med vansker i parforholdet. Barneoppdragelse og grensesetting kan sette parforholdet på prøve, samlivsbrudd kan gjøre det vanskelig å samarbeide om barna, traumer og tidligere erfaringer kan skape vansker i nye relasjoner, nye familiekonstellasjoner kan by på utfordringer man ikke hadde sett for seg. Jeg ønsker å hjelpe deg og dere med å sortere og finne veien videre. Jeg ser frem til å møte deg online. 

Hvordan jeg jobber

Jeg er opptatt av at vi sammen finner den formen som passer for deg. Tillit, åpen kommunikasjon og konflikthåndtering er viktig for å forebygge relasjonsvansker. Jeg er inspirert av John M. Gottman og hans forskning på par gjennom mer enn 40 år. Dette har gitt kunnskap om hvilke holdninger og verdier som kjennetegner varige parforhold. Mye av dette kan også overføres til andre nære relasjoner. Når man først har kjørt seg litt fast, så kan det være godt å samarbeide med en tredjepart som er nøytral og ser situasjonen utenfra. Jeg ønsker å hjelpe deg til å se hva som kan fungere for akkurat deg. 

Hvem er jeg?

Jeg er førskolelærer i bunn, utdannet i 2000 ved HSF, og har senere tatt videreutdanning i Familieterapi ved HVL. Jeg har lang erfaring i arbeid med barn og barnefamilier. Mange år som leder i barnehage har gitt meg erfaring med familier i alle livssituasjoner, også i kriser. I tillegg har jeg hatt fosterbarn siden 2006, og har erfaringer i forhold til plassering, tilbakeføring og en rekke andre utfordringer som fosterforeldre kan møte. Jeg har også jobbet som tilsynsfører, og drevet foreldreveiledning i grupper. 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.