Få hjelp til motivasjon og målsetting med online coaching

af GoMentor

Sidst opdateret 2.11.2021

Reviewer Troels Sletved

Motivasjon - Målsetting - Grensesetting - Finansiell frihet - Kartlegging av kompetanser - Helse

 

Få hjelp til motivasjon og målsettingMotivasjon og målsetting handler blant annet om hvordan man utvikler og forbedrer seg gjennom livet. For noen innebærer det å bli forfremmet på jobben, mens for andre betyr det å ha en sunn og glad familie. Ved å sette mål og jobbe for å nå disse, skaper man løpende flere suksessopplevelser som er med til å gjøre at man utvikler seg personlig.

 

Tips til din målsetting så du kan oppnå suksess i livet:

  • Sett mål og nå dem
  • Vær fokusert og ha utholdenhet
  • Ha det gøy!

Tipsene ovenfor er ment som en hjelp til hvordan du kan nå målene dine, uavhengig av om det er på jobb, i forholdet eller på et personlig plan. Vil du gjerne gjøre en stor endring i livet ditt, kan du også sett mindre delmål, som kan hjelpe deg på veien mot å oppnå det overordnede målet ditt.

 

Det er viktig at man utnytter sine kompetanser og sitt potensialet best mulig for å nå målene man har satt seg. Derfor krever det at man kjenner seg selv godt ved blant annet å identifisere sine styrker og svakheter, og forstå hvordan man kan anvende disse i forskjellige situasjoner.

 

Mange synes det er vanskelig å planlegge sin egen suksess i livet. Med et GoMentor 24/7 abonnement kan du holde videosamtaler eller skrive med en online coach, terapeut eller psykolog på nett som kan hjelpe deg med profesjonell rådgivning og støtte i din personlige utvikling, så du kan få mer livsglede og overskudd i hverdagen. Med online coaching har GoMentor bl.a. hjulpet andre brukere med utfordringer som:

  • Føler at jeg ikke får utnyttet mitt fulle potensiale på jobb
  • Har vanskeligheter med å fullføre det jeg har startet på
  • Ser ofte det negative i ting 


Kom rask i gang her!

Få hjelp til motivasjon og målsetting

Se utvalgte mentorer under

 

Få hjelp til motivasjon og målsetting

GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.