Få hjelp til noe i ditt liv med online terapi og coaching

af GoMentor

Sidst opdateret 2.11.2021

Reviewer GoMentor

Hvordan kan GoMentor 24/7 ellers hjelpe deg?

 

Få hjelp til noe annet i ditt livMed GoMentor 24/7 kan du få hjelp innenfor mange forskjellige områder, blant annet problematikker som:

  • Avhengighet og misbruk
  • Selvskading og selvmordstanker
  • Angst og fobier
  • ADHD og autisme
  • Sorg og tap
  • Søvnproblemer
  • Kjønn og seksualitet
  • Tilknytningsproblemer
  • Livskrise og identitetskrise

Et GoMentor 24/7 abonnement kan hjelpe deg med mange forskjellige utfordringer gjennom livet, som kan være vanskelig å vite hvordan skal håndteres.

 

GoMentor 24/7 er fortrolig online terapi og online coaching, hvor man kan holde videosamtaler eller skrive ubegrenset med sin personlige psykolog, terapeut eller coach, uavhengig av tid og sted. Man får direkte adgang til å skrive med sin personlige mentor via vår sikre og fortrolige online-platform både fra din smartphone, tablet, Mac eller PC. Alt du trenger er å fortelle litt om deg selv og situasjonen din, så finner GoMentor den riktige mentor til deg.

 

Med GoMentor 24/7 kan man enten velge et ukentlig eller et månedlig abonnement, alt etter hvilke utfordringer eller behov man har. Det gjør det mer fleksibelt for deg, og du betaler kun for den perioden du trenger. Du har også mulighet for å være anonym, da du selv velger navnet og e-mailen som mentoren kommer til å se.

 

Alle GoMentors tilknyttede mentorer er profesjonelle med relevant utdannelse og erfaring innenfor mange forskjellige områder. Det gir oss mulighet til å tilby deg den riktige hjelp, som er lett tilgjengelig. Hos GoMentor streber vi etter å hjelpe folk med å utnytte deres fulle potensiale ved å sikre de beste rammene for ditt GoMentor 24/7-forløp.

 

Er du i tvil om GoMentor 24/7 kan hjelpe deg med nettopp din situasjon, er du mer enn velkommen til å skrive til oss på support@gomentor.no. Vi sitter klar til å hjelpe deg videre.

Skap endring eller utvikling i livet ditt

GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7

Se utvalgte mentorer under

 

Skap endring eller utvikling i livet ditt

GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.