Få hjelp eller gode råd til studiet med online coaching

af GoMentor

Sidst opdateret 2.11.2021

Reviewer Troels Sletved

Studievalg - Skolelei - Manglende motivasjon - Prestasjonsangst - Eksamensangst

 

Få hjelp til studieDet er ikke så rart at det kan være veldig vanskelig å ta beslutninger knyttet til utdannelse og karrierevalg, når man tenker på hvor mange muligheter som faktisk finnes. I tillegg til alle mulighetene, kan det være overveldende å innse at det er noen indre dialoger som blander seg inn og forteller deg hva du kan og ikke kan - samt hva du skal, bør og burde gjøre.

 

Studiestart og selve studielivet kan også være utfordrende for mange. Det å starte et nytt kapittel i livet sitt, med nye mennesker, ny hverdag og nye krav, kan oppleves både som spennende og motiverende - men flere opplever også at det oppstår bekymringer om fremtiden eller problemer med å få hverdagen til å henge sammen.

 

Kanskje har du funnet drømmestudiet ditt, men opplever en dalende motivasjon eller er studielei. Kanskje du trenger hjelp til en konkret ting i forhold til studiet ditt, som for eksempel strukturering av eksamenslesing, prestasjons-/eksamensangst eller det sosiale aspektet.

 

GoMentor 24/7 er en fleksibel løsning, som passer perfekt til deg som studerer. Du skriver med en coach eller mentor, hvor og når det passer deg. Det kan både være hjemmefra, på skolen, før eksamen eller noe helt annet.

 

Uansett hvilke problematikker du sitter med, kan du få hjelp av en av våre online psykologer, psykoterapeuter eller online coacher på GoMentor. De har blant annet hjulpet andre med:

  • Tvil om man har valgt det rette studie
  • Manglende motivasjon og redd for eksamen
  • Føler meg feil og ikke god nok i gruppesamarbeid


Kom rask i gang her!

Få hjelp eller gode råd til studietiden

Se utvalgte mentorer under

 

Få hjelp eller gode råd til studietiden

GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Referanser

Kasper, 21

Kasper, 21 - "Samtalene har vært veldig gode for studieproblemene mine, og forløpet har generelt vært veldig godt for meg"  Les mer  Les mindre

Helle, 40

Helle, 40 - "Takk fordi du fikk motivasjonen tilbake hos datteren vår. Hun gjennomførte vidergående skole takket være god coaching fra din side. "  Les mer  Les mindre

Kvinne, 18

Kvinne, 18 - "Jeg er nå i stand til gjennomføre eksamen. Takk for de gode verktøyene jeg fikk av deg."  Les mer  Les mindre


Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.