Høytid....ensomhet.....smerte..

Skrevet d. 23-12-2020 12:56:21 af Therese Hagen - Hypnoterapeut, Coach

Det nærmer seg jul, og det er ikke alle som gleder seg. Julen er en tid der "liksom" alle skal være glade. Dessverre er det ikke slik.Mange gruer seg, og kanskje er du en av dem? Og du føler deg annerledes, ikke sett eller hørt? men vet du hva? Hvis du spør andre rundt deg, hva er det de fleste er redd for? Ja akkurat ...Føle seg annerledes, ikke sett eller hørt...

Det er en ensom og smertefull følelse å kjenne på..Jeg vet det, for det var en periode jeg selv følte meg "usynlig", og annerledes. Jeg "kvapp" når noen vinket til meg, eller kontaktet meg. Jeg husker jeg tenkte...ser du meg? 

Det gode er at det kan endre seg, slik det gjorde for meg. Jeg lot vær å tenke hva andre ville jeg kulle gjøre, og lot instinktet overta..

Jeg tenkte "HVA" vil jeg? 

Har du gjort det? Hva vil du? Hvilket liv drømmer du om? Hvilken jobb ville jeg elsket? Klarer du å sette ord på det? Skriv det ned og lukk øynene og kjenn på følelsen det gir deg...

Kjenner du på dette?...rekk ut en hånd..Det er mange som bryr seg..

Og husk..Vær glad i deg selv...DU ER GOD NOK....du er god nok akkurat som du er...

Og DU er elsket..

Og i dag er jeg taknemmelig for alle veier som har formet meg til der jeg er i dag...

I dag gjør jeg det jeg elsker...

Ha en fin julehøytid..

God Jul..


Therese...
Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.