Styrk parforholdet med online terapi og coaching

af GoMentor

Sidst opdateret 2.11.2021

Reviewer Troels Sletved

Utroskap - Sjalusi - Fastlåshet - Maktkamper - Kommunikasjonsproblemer - Skillsmisse og brudd

 

Få hjelp til parforholdDet kan være vanskelig å søke hjelp til parforholdsproblemer, særlig hvis man selv går rundt og er litt usikker på hva man egentlig selv følger og gjerne vil med forholdet sitt.

 

Kanskje har du opplevd utroskap - enten selv vært utro eller opplevd dette sviket fra partneren din. Det kan også være følelsen av fastlåshet og gjentakelsen av uhensiktsmessige mønstre, sjalusi, ukontrollerbart sinneutbrudd eller uendelige maktkamper og kommunikasjonsproblemer, som har fått deg til å vurdere hjelp.

 

Flere opplever også, at deres selvfølelse får en ordentlig støyt, når de opplever problemer i parforholdet. Følelsen av utilstrekkelighet eller ikke lengre å være attraktiv i sin partners øyne kan fjerne hele gleden fra et parforhold.

 

Er du usikker på deg selv eller parforholdet ditt og har bruk for å vende tankene dine med en profesjonelle, så vil GoMentor 24/7 være løsningen for deg.

 

Ved å skrive med en parterapeut, sexolog eller online psykolog via GoMentor, som er spesialister på parforhold, har andre brukere fått hjelp til blant annet:

  • Håndtere sinneutbrudd mot min kone
  • Tilgi gammel utroskap
  • Avklaring av om jeg vil fortsette i forholdet


Kom rask i gang her!

Få hjelp til problemer i parforholdet

Se utvalgte mentorer under

 

Få hjelp til problemer i parforholdet

GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Referanser

Line

Line - "Takk for at du ga oss en god avslutning på forholdet vi godt visste var forandret og på vei mot slutten. Samtalen hos deg har betydd at vi ble lar over at vi selv bestemmer og setter dagsorden for hvordan vi skal være sammen i fremtiden ga oss en stor lettelse. Vi fikk brutt en overbevisning om at å gå fra hverandre ikke nødvendigvis betyr at man ikke skal se hverandre eller ha noen form for kontakt. Å avslutte et forhold behøver ikke bety at man kaster et vennskap vekk for alltid - den forståelsen ga du oss! Takk for det. Vi ha rnå begge mot på hva fremtiden måtte bringe - Tusen takk."  Les mer  Les mindre

AJ

AJ - "For det første vil jeg si tusen takk for hjelpen med både S. og meg. Det har virkelig flyttet noe for oss begge to - og vi har det bedre enn noensinne. Jeg har fått mye mer ro i hodet mitt og begynner langsomt å følge meg mer og mer trygg i forholdet vårt."  Les mer  Les mindre

Anonymt par

Anonymt par - "Det beste var at hun åpnet øynene for de svarene som lå foran oss."  Les mer  Les mindre


Mer informasjon

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.