Åshild Tilrem - Coach, Veileder, Helsecoach, Helhetsterapeut, Foredragsholder/Motivator - GoMentor
Åshild Tilrem - Coach, Veileder, Helsecoach, Helhetsterapeut, Foredragsholder/Motivator

Åshild Tilrem

Coach, Veileder, Helsecoach, Helhetsterapeut, Foredragsholder/Motivator

Videosamtale , GoMentor 24/7

Personlig fremmøte

Coaching/individuell veiledning 950 kr. Avtal tid

Videosamtaler

Individuell veiledning studenter/arbeidsledige/uføre (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Coaching/individuell veiledning (GoMentor videosesjon) 950 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Min visjon er å hjelpe mennesker til bedre fysisk og psykisk helse ved hjelp av en helhetlig tilnærming hvor både sinnets kraft, hjertets visdom og kroppens intelligens er i fokus. Åshild Tilrem - Coach, Veileder, Helsecoach, Helhetsterapeut, Foredragsholder/Motivator

Beskrivelse

Er du klar for en positiv forandring i livet ditt?

 • Føler du deg deprimert, engstelig og alene i denne verden? 
 • Føler du at du aldri kommer deg videre i livet uansett hva du prøver?
 • Føler du deg fanget i ditt eget hode, din egen kropp eller ditt eget liv? 
 • Føler du deg overfølsom for dine omgivelser og har problemer med å sosialisere deg?
 • Føler du at selvfølelsen din hindrer deg i å skape sunne relasjoner og det livet du ønsker?
 • Føler du at livet ditt mangler mening og retning? 
 • Føler du deg konstant sliten og trett og mangler overskudd i hverdagen?

Dersom du kjenner deg igjen i noe av dette, vil jeg gjerne ta en prat med deg. Du skal vite at du ikke er alene og at det finnes hjelp å få! 

Jeg har selv opplevd mange "livskriser" og alt som står listet opp ovenfor, men har jobbet meg gjennom det og kommet ut av tunellen med masse livsenergi, inspirasjon og livsglede. Jeg bruker nå mine egne erfaringer og fagkunnskaper til å hjelpe mennesker til et bedre liv og helse, og har gjennom de siste 25 årene samlet en rekke effektive metoder i min verktøykasse og fått viktige innsikter som hjelper deg til å heve din bevissthet og skape varige endringer. 


Hvilke metoder bruker jeg?

Mine viktigste redskap er tilstedeværelsen, intuisjonen, samtalen, fellesskapet og min menneskekunnskap. I tillegg bruker jeg noen effektive energi coaching verktøy som endrer og forløser fastlåste programmeringer og mønstre i vårt ubevisste sinn. 

Avhengig av din problemstilling anvender jeg fagkunnskaper fra en rekke ulike områder innen psykologi, helse, kosthold & ernæring. Mitt mål er å inspirere og motivere deg til å skape varige endringer og positive forandringer i livet ditt. 

Min kompetanse

I tillegg til jobben som coach, mentor, terapeut og foredragsholder har jeg jobbet som spesial sykepleier i helsevesenet i over 20 år. Jeg har spesielt fordypet meg i temaet "depresjon & utbrenthet" gjennom min master i helse, miljø og ernæring, og har også mye erfaring med temaet "høysensitivitet". Jeg har som en følge av mine egne livserfaringer samt fagkunnskap, opparbeidet meg en bred kompetanse på området "fysisk og psykisk helse" og har en egen evne til å se sammenhengene mellom de ulike faktorene som påvirker deg og din helsetilstand/livssituasjon.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for en samtale :-)

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.