August Galtung - Gestaltterapeut

August Galtung

Gestaltterapeut

Oslo , Videosamtale , GoMentor 24/7

Personlig fremmøte

Time 350 kr. Avtal tid

Pakke med 4 timer 1.200 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Pakke med 4 timer (GoMentor videosesjon) 1.200 kr. Avtal tid

Time (GoMentor videosesjon) 350 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

:) August Galtung - Gestaltterapeut

Beskrivelse

Hei!


Jeg vil gjerne bli kjent med hvem du er uten lidelsen din. For å komme dit må vi grave. Jeg har spade. Jeg bruker "gestaltterapi" for å få deg til å "deale" med problemene dine her og nå. Det vonde må ut. Hvis du er nødt til å skrike eller gråte får det være. 


Kunnskapen jeg jobber med er den jeg får fra deg i samtalen vår sammen gjennom alle mulige tegn jeg har lært meg å lese gjennom årene. Sammen vil vi komme til kjernen av utfordringene du møter i hverdagen. Hva som ligger bak det hele. Den egentlige grunnen som ligger til bunns for at du i det hele tatt er på denne siden. Deretter jobber vi sammen for å finne løsningene på akkurat disse utfordringene. Dine dypeste utfordringer.


Funnene kan være veldig emosjonelt krevende, men det er i mine øyne ikke noe arbeid som gir større gevinst enn arbeidet med oss selv, disse gevinstene varer livet ut. Jeg mener også at vi alle bør vise oss selv respekt nok til ikke bare å tørre å se på oss selv, men også å se inn i oss selv, helt inn.


Velkommen!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.