Ufrivillig barnløshet..

Skrevet d. 14-1-2021 18:24:58 af Therese Hagen - Hypnoterapeut, Coach

Når legene ikke finner noe feil på deg eller partneren din er dette det vi ofte får høre, ufrivillig barnløshet.. eller vi får en diagnose som gjør at vi føler at verden faller sammen.Det føles som det stadig er flere og flere som har problemer med å få det barnet som er ønsket..

Det som skulle være en vidunderlig tid blir omskapt til tider når det er eggløsning, sex blir en oppgave..

For mange en stor belastning...

Man føler seg mindre verd, og som en mann sa så åpent og ærlig. Jeg føler meg ikke som mann...siden jeg ikke gjør henne gravid...Det tragiske er at et vidunderlig forhold da tok slutt..

Hun følte seg om alle andre rundt henne trillet lykkelig rundt på sine vakre barn..og det såret som var, ble større og større..og når hun fikk vite at hennes tidligere mann fikk et barn med en annen...gikk hennes verden i grus og hun gikk inn i en depresjon..

Heldigvis er det mye som kan gjøres i dag, men det første er faktisk at du og din kropp må være klar til babyen. Når jeg vet at ordene du sier til deg selv og bildene du skaper i hodet ditt..er det avgjørende at du faktisk forteller deg selv at dette er tilgjengelig for deg..

Vi har så mange blokkeringer, ubeviste hindringer som vi ikke vet om mange ganger. En ulykkelig barndom, en fæl historie..listen er lang..

Det er håp, og holde en nyfødt baby er unikt, vidunderlig og et mirakel i min verden.

Jeg vet at det føles vanskelig å tro..Jeg fikk diagnosen edomentriose og min verden falt sammen..Men samtidig fikk jeg et nytt liv.. 

Jeg takker for min sønn hver dag..for velsignelsen jeg føler han er..

Kjenner du deg igjen? så vit at det er håp..og at det er mulig for deg også..

Drømmer du om å bli mor? 

Et lite oppgave jeg synes er grei..er mood board..

Lag et hvor alle dine ønsker om babyen er. Hvilken seng babyen skal sove i, små sokker..en lue..Ikke legg noe mellom..la alle ønskene stå der. eller henge på det.

Sett det en plass du ser det hver dag, og vit at du er et steg nærmere din baby..

Beste ønsker for deg og DIN baby...


Therese


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.