Social Media Marketing Intern

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

Social Media Marketing InternGoMentor er på jakt etter en norsk praktikant til social media marketing. 

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være sosiale medier strategi og gjennomføring med fokus på influencer-marketing, hvor vi opplever stor vekst for vårt onlineprodukt GoMentor 24/7. 

Praktikantoppholdet innebærer frihet under ansvar og du får stor innflytelse på arbeidsoppgavene innenfor de gitte rammene. Du får også mulighet til å lære mer om de forskjellige retningene innenfor online marketing som vi jobber med. Du vil inngå i ett samarbeid med vår Online Marketing Assistant og Chief Digital Officer. Stillingen er fulltid i den gitte praktikantperioden, med mindre annet avtales, og er ulønnet.  

Arbeidsoppgavene omfatter blant annet:

  • Social Media strategi og gjennomføring
  • Content management og produksjon
  • Søkemaskinsoptimering (SEO): Analyse og gjennomføring
  • E-mailoppsett og marketing
  • Prosjektstyring av innhold- og kommunikasjonsoppgaver

Vi forventer at du:

  • Skriver godt norsk og gjerne har erfaring med å skrive kvalitetsinnhold til hjemmesider, eller ønsker å lære mer om det
  • Kjenner til SEO og eventuelt har erfaring med området
  • Du ønsker å lære mer om online marketing
  • Er proaktiv og strukturert i din tilnærming til arbeidsopogaver  

Hvem er GoMentor?

GoMentor er Danmarks og Norges største onlineportal for samtaleterapi, coaching og personlig utvikling. Vi gjør det enkelt å finne den rette psykolog, terapeut eller coach i et ellers ugjennomsiktig marked. Vi har lansert GoMentor 24/7 som gir brukerne mulighet til å skrive ubegrenset med en psykolog, terapeyt eller coach via vår app. Selvom GoMentor ble etablert av Jesper Buch i 2010 anser vi oss selv fortsatt som en startup.  

Vi har kontorer i historiske, lyse lokaler i Bings på Vesterbrogade med en fantastisk lunsjordning og bordfotball på kontoret. 

 

Oppstart

Oppstart kan skje så fort som mulig, avhengig av ditt studie. Praktikkantoppholdet innledes med et introduksjonsforløp og du blir introdusert til bedriften og arbeidsoppgavene. 

 

Søknadsprosess

Er du interessert ber vi deg sende CV og en kort søknad til Chief Digital Officer, Morten Dines Johansen, på morten@gomentor.com. Vi avholder intervjuer fortløpende. 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.