GoMentor er supportering partner til Empathy and Compassion in Society Conference 2016

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

Empathy and Compassion in Society Conference OsloLær praktiske redskaper for å trene og bruke empati og medfølelse på en god måte i ditt yrkesliv og i situasjoner ellers.

Den 4. Empathy and Compassion in Society Konferansen (14-15 oktober) vil presentere universelle metoder for å fremme empati og medfølelse, den nyeste forskning på hvordan disse redskapene kan berike ens personlige og yrkesmessige liv, samt eksempler fra organisasjoner hvor disse metodene har vist seg å være effektive.

Presentasjoner og parallellsesjoner er tilpasset deltakere fra ulike sektorer innen helse, utdanning, samfunnsliv, næringsliv og sosialt arbeid.

"Vi er svært glad for å kunne ønske Richard Davidson og Scilla Elworthy velkommen som æresgjester ved årets konferense. Davidson er en verdenskjent hjerneforsker for sitt arbeid på hvordan empati og medfølelse endrer hjernen. Elworthy er en menneskerettsforkjemper og grunnlegger av Oxford Research Group. Hennes arbeid har ført til at hun tre ganger har blitt nominert til Nobels fredspris."

Registrer deg på www.mindfulnesskonferansen.no

 

GoMentor er supporting partner til ”Empathy and Compassion in Society Conference 2016” der er en tverrfaglig internasjonal konferanse som i år skal avholdes for fjerde gang. Hovedarrangør er Tenzin Gyatso Institue, en organisasjon som ble grunnlagt for å sette Dalai Lamas budskap om medfølelse og globalt ansvar ut i livet. I tillegg er det en rekke internasjonale organisasjoner som bidrar. I år er det Mindfulness Norge som er vert for konferansen. Våre samarbeidspartnere erkjenner verdien av at empati og medfølelse er helt nødvendige komponenter for å kunne skape sosiale endringer, og har en forståelse for at dette er kvaliteter som kan kultiveres og som bør være sentrale i våre daglige aktiviteter i skole, på jobb og hjemme. Konferansen samler profesjonelle foreleses fra alle sektorer i samfunnslivet, bla hjerneforskere, psykologer, aktivister, ledere og tenkere.

De vil presentere:

  • Siste nytt innen forsking på medfølelse og hvordan medfølelse kan styrke oss i arbeidslivet og i fritiden
  • Universelle redskap og metoder for å kultivere empati og medfølelse
  • Eksempler på nytten av slike metoder

Les mer på www.compassioninsociety.org

Konferansen avholdes på Scandic Fornebu i Oslo den 14-15. oktober.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.