Online marketing-praktikant hos GoMentor

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

GoMentor søker nå en norsk online marketing-praktikant!


Praktikantoppholdet innebærer frihet under ansvar og du får stor innflytelse på arbeidsoppgavene innenfor de gitte rammene. Du får mulighet til å lære mer om vårt arbeid med online marketing og bli en del av de oppgavene og prossessene som det innebærer Du vil jobbe i tett samarbeid med vår Chief Digital Officer og Online Marketing-assistenter. Stillingen er fulltid, med mindre annet avtales, og ulønnet. Praktikantoppholdet vil være i perioden august til desember 2018. Oppstart og varighet avtales nærmere. 

Hvem er GoMentor?

GoMentor er Danmarks og Norges største online portal for samtaleterapi, coaching og personlig utvikling. Vi gjør det enkelt å finne den rette psykologen, terapeut eller coach i et ellers ugjennomsiktig marked. GoMentor ble etablert i 2010 og vi anser fortsatt oss selv for å være i en oppstartsfase. Vi ønsker å revolusjonere måten samtaleterapi og coaching er en del av våre liv. Vi har utviklet en plattfrom til online videosamtaler og mulighet for ubegrenset skriftlig terapi og coaching via GoMentor 24/7. 

Arbeisoppgavene kan omfatte

  • Content management og produksjon
  • Søkemaskinesoptimering (SEO): Analyse og implementering
  • Sosiale medier: Strategi og implementering
  • E-mailoppsett og marketing
  • Utarbeidelse av analyser, f.eks. konkurranseanalyser, keywordanalyser og optimeringspotensiale
  • Projektstyring av innholds- og kommunikasjonsoppgaver

Vi forventer at du

  • God skriftlig formuleringsevne på norsk og gjerne har erfaring med å produsere kvalitetsinnhold til hjemmesider (eller ønsker å lære)
  • Har kjennskap til SEO og eventuelt har erfaring fra området (eller ønsker å lære)
  • Ønsker å lære mer om online marketing 
  • Initiativrik og strukturert 

 

Praktikantoppholdet starter med et introduksjonsforløp hvor du får opplæring i både bedriften og arbeidsoppgavene. Samdtidig blir vi enige om hvilke områder du ønsker å lære mer om, med tanke på din utdanningsbakgrunn og tidligere erfaring. 

Les om en tidligere praktikants opphold hos GoMentor 

"I mit praktikforløb hos GoMentor fik jeg stor glæde af at have frihed under ansvar. Jeg havde løbende forskellige opgaver, der alle havde til formål at forbedre virksomhedens online markedsføring, med søgemaskineoptimering (SEO) som mit fokusområde. Inden jeg startede, havde jeg ikke prøvet at arbejde med SEO i praksis før og fik derfor meget ud af introduktionsforløbet samt selv at prøve kræfter med det. Allerede fra starten af var der stor tillid til mine evner, hvilket åbnede op for, at jeg løbende fik indflydelse på arbejdsopgaverne, som i høj grad opretholdte min motivation og udfordrede mig – på den gode måde! I en vækstvirksomhed, hvor alting går utrolig stærkt, har det været essentielt for mig at se, hvordan mit arbejde har haft indflydelse på virksomhedens udvikling. Det er super motiverende at se, når ens arbejder betaler sig! Samtidig fik jeg mulighed for at prøve nogle af de begreber og metoder af i praksis, som jeg har lært på studiet. Alt dette har givet mig et større indblik i, hvordan hverdagen egentlig forløber sig, når man er ude på arbejdsmarkedet – i fremgang såvel som modgang – samt øget min interesse for at arbejde med digitale medier og online markedsføring. Det topper det selvfølgelig, at jeg har kunnet opleve dette i et team med et så stærkt sammenhold og familiært arbejdsmiljø, hvor man altid føler sig som en del af fællesskabet."

- Sarah Nielsen, læser Cand.merc.(kom.) på CBS (nu ansat som Online Marketing Assistant i GoMentor)

 

 

Høres dette ut som noe for deg? 

Send oss en søknad med CV og søknadsbrev til Chief Digital Officer, Morten Dines Johansen, på morten@gomentor.com.Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.