Key Account Manager hos GoMentor

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

key account manager hos gomentorGoMentor søker en Key Account Manager, hel- eller deltid (min. 15 timer/uken), som kan bidra til å skape vekst i det norske markedet fra vårt kontor i København.

 

Hvem er GoMentor?

GoMentor er en dansk virksomhet som driver portaler for samtaleterapi og coaching i Danmark og Norge. Virksomheten har til sammen rundt 550 tilknyttede psykologer og terapeuter. GoMentor startet i Danmark i 2010, og utvidet til Norge i august 2015.

 

GoMentor jobber for å tilby en komplett portal for samtaleterapi og coaching, der psykologer, psykoterapeuter og coacher både kan treffe nye klienter og benytte moderne tekniske verktøy til bl.a. online videosamtaler og chat. Hovedmålet er å hjelpe flest mulig med å finne riktig samtalepartner på en trygg og effektiv måte. Les mer på www.gomentor.no.

 

Vi søker:

Stillingen er en nøkkelposisjon i selskapet, og dine daglige oppgaver vil omfatte B2B-salg, primært over telefon og mail. Du vil jobbe med:

 • Salg til norske mentorer - dvs. psykologer, psykoterapeuter og coacher
 • Inngåelse av samarbeidsavtaler med norske legehus
 • Oppsalg og avtaleforlengelser til mentorer som allerede er knyttet til GoMentor.no
 • Segmentering og prioritering av potensielle kunder i CRM-systemet WebCRM
 • Utvikling av salgskonsepter og innspill for å støtte markedsføringstiltak
 • Løpende evaluering og rapportering til ledelsen og investorer

 

Bli en del av våre ambisiøse vekstplaner for fremtiden

Du blir en del av en ung organisasjon som gir deg mulighet til å forme arbeidsområdet ditt. Over tid vil du også få muligheten til å utvide ansvarsområdet ditt. Salg til norske mentorer skjer fra kontoret i København, i tett samarbeid med en norsk samt en dansk salgskollega. Fremover vil du ytterligere også få flere nye kollegaer fra flere land, da planen er at konseptet skal inn på nye markeder i nærmeste fremtid.  

 

Vi tilbyr en konkurransedyktig lønnspakke, som svarer til dine kvalifikasjoner. Det vil være en god garantert fast lønn pluss en attraktiv bonus uten tak. Vi holder til i et stort kontorbygg på Vesterbrogade i København med moderne innredning, fin felles kantine og en god lunsjordning.

 

Et kvikt hode med god menneskelig forståelse

Vi søker en kandidat med salgserfaring. Utdanningsbakgrunn er ikke avgjørende, men det er viktig at man viser god motivasjon og evne til å yte godt over tid. Du skal ha god forretningsforståelse og sterk lyst til å løfte selskapet videre. Utover det:

 • Initiativrik og høyt energinivå
 • Konkurranseinstinkt (gjerne idrettsbakgrunn e.l.)
 • God struktur i arbeidet
 • Snakker flytende norsk
 • God skriftlig formidlingsevne
 • God til å skape tillit og vedlikeholde relasjoner

 

Passer du til jobben?

Send gjerne søknad og CV snarest til troels@gomentor.com. Søknadene vil bli behandlet fortløpende. Tiltredelse etter avtale.

 

Har du spørsmål om stillingen, kontakt Direktør Troels Sletved på +45 53732166 eller troels@gomentor.com.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.