Få hjelp til dårlig selvfølelse eller lav selvtillit med online terapi og coaching

af GoMentor

Sidst opdateret 2.11.2021

Reviewer Troels Sletved

Mangel på tro på seg selv - Prestasjonsangst - Angst - Grensesetting - Relasjonsproblemer - Isolasjon - Depresjon

 

Få hjelp til dårlig selvfølelseDårlig selvfølelse handler om troen på at du er verdt noe som den du er, og at du respekterer og bryr deg om deg selv, og oppfatter deg som likeverdig med andre mennesker.

 

Hvis du føler at du er nødt til å prestere noe for å føle at du er verdt noe i en sammenheng, så er du sikkert også den som hele tiden tilpasser deg andres behov og ønsker hele tiden. Du har kanskje vanskeligheter med å si fra, og pleaser gjerne andre sånn at de ikke liker deg.

 

Lav selvtillit handler om at du ikke selv tror på at du kan det du vil - at du tror du mangler evnene til det du gjerne vil prestere. Du føler deg kanskje begrenset i bestrebelsene dine, og får aldri tatt deg sammen til å gjøre det du drømmer om; søke ny jobb, be om lønnsforhøyelse, invitere på en date eller lignende. Det kan også være at du opplever at selvtilliten svikter, når du skal snakke i større forhandlinger eller foran et publikum du ikke kjenner.

 

Det kan være vanskelig å forstå sitt eget negative selvbilde og vite hvordan man skal håndtere de problematikker som oppstår hos en selv.

 

Hvis du har lyst til å være deg selv og gjøre det du har lyst til, uten å spekulere så mye over hva andre tenker, så kan det være en god ide å få hjelp ved å skrive med en av våre mange mentorer, som har erfaring med nettopp disse problemstillingene rundt lav selvfølelse og selvtillit.

 

Mentorene våre som er tilknyttet GoMentor 24/7 er online psykologer, psykoterapeuter og online coacher, som blant annet har hjulpet brukere med:

  • Problemer med å si ifra overfor kjæresten
  • Føler meg helt feil og at ingen liker meg
  • Tør ikke presentere på skolen


Kom rask i gang her!

Få hjelp til dårlig selvfølelse eller lav selvtillit

Se utvalgte mentorer under

 

Få hjelp til dårlig selvfølelse eller lav selvtillit

GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Referanser

Hans, 40

Hans, 40 - "Du har virkelig forstått hvordan du skal få meg bort fra min mørke side. Jeg føler jeg lever mer og mer og jeg tør å være meg selv mer og mer."  Les mer  Les mindre

Mann, 20-årene

Mann, 20-årene - "Jeg har fått en dyp selvaksept som gjør det mye lettere å være meg selv rundt andre mennesker. Jeg har endelig lyst til å stå opp fra sengen om morgenen, og i dag kan jeg gjøre det med et smil. Det er en opplevelse jeg lenge har lenget etter - og det føles fantastisk! "  Les mer  Les mindre


Mer informasjon

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.