Stopptober - Hjertelig velkommen til å være røykfri og snusfri.

Skrevet d. 12-10-2022 16:12:18 af Christina Isdahl - Mentaltrener, Terapeut, Hypnoterapeut, Tankefelt-terapeut TFT, Traumeterapeut, Psykoterapeut

Er du klar for å gi opp røyken eller snusuvanen? Er du lei av at den styrer deg og koster en formue som du fint kunne brukt på andre ting? Bli med på et kurs som kan gjøre det betydelig enklere for deg å slutte, hvis du har bestemt deg for at nok er nok.


  • Hvorfor er hypnoterapi så effektivt på røykeslutt/snuskutt?

    Fordi vi får vårt ubevisste sinn til å jobbe sammen med oss i stedet for og legge alt på ren     viljestyrke.


  • Hva med røykevanen/snusvanen?

     Vi kartlegger vanen/uvanen og lager nye mønster slik at det skal være unødvendig å bruke     nikotin.


  • Hva med det emosjonelle og alle følelser som er knyttet til det at vi faktisk røyker/snuser? Vi jobber med å finne ut hva røyken/snusen representerer (kos, belønning, trøst, tidsfordriv, selskap osv.) og lager nye koblinger og sannheter i et liv uten nikotin.


  • Hva med røyksug / snus sug?

    Her bruker vi noen meget effektive verktøy for å fjerne suget som kunden lærer seg og kan     bruke nårsomhelst. De aller fleste opplever at de faktisk ikke lenger har et sug etter røyk     eller snus, hvilket selvsagt gjør det enda enklere å slutte.


  • Hva med frykten for å legge på seg eller bli på dårlig humør og gretten?

     Kanskje har du prøvd å slutte tidligere og har opplevd dette. Er du sikker på at du har jobbet     deg igjennom alle grunner til at du faktisk bruker røyk/snus? I denne metoden går vi i dybden     slik at du ikke trenger å erstatte nikotin med f eks mat eller sukker. Vi fokuserer også på det     positive med å være fri fra røyk og snus, hvilket gjør det enklere å holde humøret oppe.


Jeg setter opp et nytt kurs fra 19. oktober. Kurset varer 3 ganger, er spesialtilpasset for hver deltaker og forutsetter at deltakeren er helt klar for å gi opp røyk/snus og ta ansvar. Pris er kr 4250 og må være betalt før kursstart. Hvert delkurs varer ca 1,5 time og foregår online eller i trygge lokaler på Straume eller Hellesøy. Vanligvis tas hele kurset med alle tre deler, på 1-2 uker. Dvs. i slutten av oktober kan du være FRI, hvis du har bestemt deg for det. Send meg en melding for å avtale tidspunkt.

Hjertelig velkommen til å være røykfri og snusfri!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.