Vonde tanker ?

Skrevet d. 2-5-2019 10:55:04 af Gunn Berit Lilleheim - Kognitiv terapeut, Veileder

Når negative tanker går i sirkel. 


Når jeg har tanker som drar meg ned gjør jeg en mental øvelse. Jeg endrer tankene til noe som jeg synes er vakkert. Ser det for meg i mitt indre og lar tankene hvile der en stund. Det kan være bilder i mitt indre av nydelig natur, eller tanken på de jeg elsker. Jeg holder mitt fokus der over tid. Det er en god «mental» øvelse om en ikke får sove. 

Slik faller kroppen til ro og mitt indre blir løftet opp til positivitet. Endring av tankestrategier. Fra dine tanker som drar deg ned, til dine tanker som løfter deg opp. 

LilleheimCoach❤️


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.