Tro på dine mål, og la de skje.

Skrevet d. 13-1-2019 18:10:30 af Gunn Berit Lilleheim - Kognitiv terapeut, Veileder

Har du nok passion, brennende lidenskap og stor nok lyst til å få til dine mål? 

Det er ikke nok å tenke på hvem du er når du er i mål? 

Du kan lukke øynene dine og se deg selv for deg. Hvem er du, hvordan har du det, når du har nådd dine mål? Så holder det ikke kun å tenke og se seg selv «visuelt» i mål. 

For å lykkes må det aktiv passion, aktivitet og handling til, for at du skal få til det du brenner for og så inderlig ønsker i livet ditt.

I samtaler om dette er jeg ofte inne på at en må sette grenser rundt seg selv. Det gjør det enklere for deg å få til det du drømmer om, samtidig som din selvtilliten øker. 

Vurdere hva du skal bruke tiden din på. Dette kan dreie seg om hva du bør se på, høre på og hva du bør lese. Hvilke mennesker har du i livet ditt? Sett deg ned å vurdere om de støtter dine ønsker eller om de personer du har i livet ditt hindrer deg på veien. Feil personer tett innpå deg kan påvirke deg følelsesmessig, åndelig og psykisk. Summen av dette hindrer deg i å nå viktige mål i ditt liv. Ta deg tid til å vurdere dette og deretter rydde og fjerne deg fra «de og det» som ikke påvirker deg positivt. 

Jeg jobber med motivasjons samtaler, dette er en samtalemetode der «vi 2» tester ut dine muligheter, ressurser, behov og lyst - knyttet opp til deg og dit du ønsker å nå. Jeg erfarer at disse motivasjons samtaler, får den andre dit denne ønsker, uansett mål.

LilleheimCoach <3

Foto, Malene Lilleheim

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.