Drøm deg til et bedre liv!

Skrevet d. 6-6-2019 11:04:41 af Susanne Borge - Coach, Stresscoach, Veileder, Mindfulness-lærer MBSR, NLP Master Coach

Drøm deg til et bedre liv! 

Hvis du kjenner deg igjen på at du drømmer mye og du tror det er mye rart, så er det ikke det. Min erfaring og hvordan jeg har lært mine drømmer å kjenne så er det et kjempegodt verktøy til å skjønne hvem du er. Med det mener jeg at det ligger i underbevistheten din og det kan kommer opp ting i drømmene dine som du sperrer ute i våken tilstand. Jeg bruker ofte drømmer som et styringsverktøy på hvor jeg skal hen, og spesielt hvis jeg står i en utfordring, et valg jeg skal ta eller en konflikt. I en sånn periode drømmer jeg ekstra mye. 

Læs mere om: Personlig utvikling

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.