Den beste investering du kan gjøre er i DEG selv...

Skrevet d. 16-9-2018 21:50 af Gunn Berit Lilleheim - Kognitiv terapeut, Veileder

Jeg tilbyr samtaler som kan bidra til at du kan ta kontroll over DITT liv.

Slipp drømmen og taket i at det finnes noe annnet enn det du har (er bedre). Noen ganger er det kun der du er, det du har, ikke mere, ikke mindre.

De største skuffelser vi opplever, er ofte de vi gir oss selv. Fordi vi har drømmer og forventninger til virkeligheten som DEN ikke kan leve opp til, levere til deg.

Din virkelighet er der du er nettopp nå, både i deg, i omgivelsene rund deg. Den kan ikke endres, akkurat nå er det der du er. Drøm gjerne og sett dine drømmer fri, er de ekte og dine, kommer de deg i møte.

En av de største gaver du kan gi deg selv er å lære å akseptere at den virkelighet du befinner deg i er din, presis som den er, er den innenfor din kontroll-sone. Til mere du tar innover deg, å akseptere din virkelighet og det som er DEG, jo mere fred og overskudd vil du finne, i deg selv.

Når din aksept er tilstede, du er på vei til å endre deg og din holdning, så endrede omgivelsene og verden omkring deg seg også, stille og rolig.

Akkurat nå, i din dag, øyeblikk, har du ikke mere eller mindre. Alt annet kan gi frustrasjon og er luftslott. Virkeligheten er like her, UNDER DINE FØTTER <3


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.