Bli bedre sammen - med PARK-terapi!

Skrevet d. 18-7-2020 17:53:59 af Christine Wittusen - Coach, Veileder, Terapeut

Hva skulle du ønske var annerledes i ditt parforhold akkurat nå? Skurrer det litt i for tiden? Kanskje tenker du at du aldri ville fått med partneren din i parterapi. Men har dere vurdert PARKterapi? Ofte går praten lettere ute i det fri.

Mange snakker om hvor bra koronaperioden har vært for familien og parforholdet. Det kan være ganske irriterende å høre hvis du har motsatt opplevelse selv. Det å senke tempo og være tett på hverandre kan by på både muligheter og utfordringer i våre relasjoner.


I følge den anerkjente samlivsterapeuten John Gottman, venter par i gjennomsnitt 6 år fra samlivsproblemer oppstår til de oppsøker hjelp Mange par har høy terskel for å snakke med noen om privatlivet sitt. Unnskyldninger som «mange har det nok verre enn oss» er ikke uvanlige. Noen venter til det er for sent og den ene eller begge har gitt opp. Jeg jobber ikke bare med par som har store problemer. Selv de beste forhold kan vikle seg inn i negative mønstre som er vanskelige å bryte på egenhånd.


En parsamtale er ikke stedet for å dømme og bli dømt, men en god mulighet til å snakke om det som er vanskelig, minimere misforståelser og komme nærmere hverandre som par. Er dere klare for å prøve noe nytt og spennende? Hvis dere er villige til å kikke ærlig på dere selv kan parcoaching være nyttig, utviklende, inspirerende og til og med morsomt! Det handler om å bli en bedre versjon av seg selv - sammen.


Mentor og coach Christine Wittusen har bakgrunn fra kommunikasjonsrådgivning og lang erfaring med bruk av personlighetsverktøy. Hun møter kundene sine ute i naturen, på kontoret sitt i Oslo eller på video og telefon. Ute i avslappede omgivelser, vekk fra nærmiljøet, er det mulig å møtes på nøytral grunn. Det er lettere å forebygge enn å reparere, så hvorfor ikke styrke forholdet med litt PARKterapi i sommer? 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.