Angst

Skrevet d. 21-10-2019 14:52:35 af Yvonne Mari Vallentine-West - Terapeut

Kjære Dere der ute, 

I dag vil jeg skrive om angst, om hvordan jeg behandler angst som Rosenterapeut og hvordan jeg bruker Australian Bush Flower Essences for å hjelpe deg. 

I en Rosenbehandling ligger du på min benk med teppe over deg. Du skal alltid være trygg under mine hender, og få la kroppen fortelle sin historie. Der er ingen direkte oppskrift, men man kan gå i dybden av årsaken til angsten ved å berøre områdene jeg «ser» holder på den, hvor kroppen ikke så og si. Jeg forstår at det er mange grunner til at angsten er eksisterende i deg, mange former angsten har. Og jeg har behandlet flere mennesker for ulike typer angst.

Aus Bush Essences foreskriver jeg for en 14 dagers periode som en måte å bli kvitt sin angst/lære å leve med den bedre. Vi kan ta konsultasjon ved oppmøte, over en telefonsamtale eller meldinger. Underveis snakker vi sammen om evt tanker, følelser og reaksjoner. Alt utifra ditt behov. Våg å ringe meg, våg å prøve mine metoder. Jeg gleder meg til å høre fra deg! 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.