Har dere husket å gi parforholdet en julegave?

Skrevet d. 10-12-2022 01:03:42 af Anna Sigridsdatter Heen - Psykoterapeut, Parterapeut, Sexolog

 Det er snart jul og tid for å begynne å tenke på gaver. Heldigvis har vi kommet dit at mange ønsker å gi gaver med mening, og hva er da bedre enn noe som kan være en oppkvikker på parforholdet?

Som kjent er det dessverre ikke slik at folk ivaretar samlivene sine som man pleier forholdet til familie og venner. Ei heller tar vi en statussjekk slik vi gjør på helsa vår eller på bilen med jevne mellom. Hva med å tenke nytt og annerledes på samlivet og innse at det så visst ikke går på autopilot, men trenger til reparasjon eller finpuss en gang i blant? Hva med å bruke det nye året som en anledning til å investere i kjærligheten? Start med å gi dere selv  et samlivskurs i julegave!

Nå har dere sjansen. Samlivsskolen har foreløpig satt opp tre samlivskurs i vårsemesteret 2023, og flere kan komme til:

• To PREP-kurs med fokus på å få bedre kommunikasjon bli gode på problemløsning, hhv 4.-5. februar og 11.-12. mars • Et kurs om seksualitet 11.-12. februar: Bli bedre på å snakke om, og dele dine sex behov og ønsker med partneren. Vi ser også på forskjellene mellom kvinners og menns seksualitet. • Trolig kjører vi også et annerledes samlivskurs der vi bruker argentinsk tango til å bli mer bevisst på den nonverbale kommunikasjonen dere i mellom, lære noen enkle dansesekvenser og ha det litt gøy sammen. Sannsynligvis holdes dette kurset en av de siste helgene i mars.

Se oversikten på Samlivsskolens nettside.

Vi har gavekort. Ta gjerne kontakt med meg som styreleder og kursholder for mer informasjon og påmelding.

Velkommen til å delta på ett eller flere av Samlivsskolens tilbud! Anna Sigridsdatter Heen Kursholder og styreleder Samlivsskolen 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.