Første blogg om depresjon

Skrevet d. 20-11-2019 14:43:30 af Yvonne Mari Vallentine-West - Terapeut

Vi er vel alle nedstemt i ny og ne, jeg kan befinne meg i den tilstanden noen ganger. Og jeg vet veien opp igjen.

Å være nedstemt over tid kan jo føre til depresjon; depresjon som er vanskelig å komme ut av på egen hånd. Man ser ikke lyset i tunnelen så og si. Men fatt mot jeg er her, med erfaring fra mitt liv, fra behandlinger jeg har gitt og kunnskap jeg har fått fra andre terapeuter, og bøker. Jeg lover deg hjelp på veien med trygge hender, uten krav og forventning.

Pluss at jeg har blomster essenser som støtter veien mot lysere dager. 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.