Samlivskurs om sex og kommunikasjon som privatundervisning

Skrevet d. 4-7-2020 12:22:54 af Anna Sigridsdatter Heen - Psykoterapeut, Parterapeut, Sexolog

Dere kan få privatundervisning om sex og kommunikasjon som privatundervisning. Dette opplegget er fleksibelt og tilpasses det enkelte par. Jeg kurser dere på online, f.eks.  ved å bruke Go Mentors trygge nettbaserte plattform. Eller  dere kan komme på mitt hjemmekontor på Hasle i Oslo,  

Bare ta kontakt så starter vi opp så snart dere vil! 

Lengden av hver økt kan variere, men jeg vil anbefale fra 1.0 til 1,5 time. Dere får 3 timers privatundervisning/ kursing om hvordan dere kommuniserer om sexlivet deres og hvordan dere kan bli bedre på å uttrykke de behov, lengsler, og savn hver av dere har, og bli bedre på å forstå og ta hensyn til hva partneren ønsker og trenger.

Dette er kursinnholdet:

SEX = kommunikasjon: Forventinger, kommunikasjonshindre i sexlivet, faresignaler som negativ fortolkning og tilbaketrekning. Hva gjør vi med slikt? Kommunikasjon for større åpenhet, respekt, aksept for hverandres ønsker og behov, og toleranse for ulikheter. Åpenhet, tørre å si hva du tenker og føler. Vilje til å lytte og forstå partneren. Humor og varme som hjelpemidler.

Prisen for dette kurset er kr. 4500

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.