Samlivskurs om kjærlighetsspråket som privatundervisning

Skrevet d. 4-7-2020 12:30:16 af Anna Sigridsdatter Heen - Psykoterapeut, Parterapeut, Sexolog

Hvordan vi viser at vi er glade i partneren varierer. Så det gjelder å kunne lese hverandres kjærlighetsspråk for å nå fram til hverandre og verdsette den andres uttrykk! 

Jeg kurser dere på online,  f.eks. ved å brukeGo Mentors trygge nettbaserte plattform eller dere kan komme på mitt hjemmekontor på Hasle i Oslo.

Dere får 3 timers privatundervisning/ kursing om våre kjærlighetsspråk. Lengden av hver økt kan variere, men jeg vil anbefale fra 1.0 til 1,5 time.

Tidpunkt bestemmer dere selv. Ta  kontakt så avtaler vi.  

Dette er kursinnholdet:

Hvordan viser dere som par at dere er glade i hverandre? Hva slags kjærlighetsspråk har hver av dere? Har dere to som er partnere det samme kjærlighetsspråket? Hvis ikke, hvordan da nå fram til hverandre? Hvordan skjønne/verdsette din partners kjærlighetsspråk? Et blikk sier mer enn ord: Bevissthet rundt kroppsspråket Kjærlighet = følelser. Vise følelser, uttrykke følelser-hvordan gjøre det så du når fram til partneren?

Prisen for dette kurset er kr. 4500

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.