Samlivs om seksualitet. Bedre sexliv= bedre samliv

Skrevet d. 1-7-2022 00:20:37 af Anna Sigridsdatter Heen - Psykoterapeut, Parterapeut, Sexolog

Samlivskurs for par som vil få en styrket seksualitet, bedre sexliv med mer lyst , nytelse og glede. Da gjelder det å kunne kommunisere både verbalt og nonverbalt!

På dette samlivskurset fokuseres det på å styrke og utvikle den seksuelle dimensjonen i parforholdet.

Er det slik at menn får det bra når de har sex, mens kvinner må ha det bra for å ha sex? Mistet sexlysten? En lyst, men ikke den andre?

Få større forståelse for egen og partners følelser og behov, og hvordan dere som par kommuniserer og samhandler seksuelt. Dere får råd, verktøy og teknikker for å kommunisere slik at dere bedre kan forholde dere til problemer og utfordringer knyttet til sexlivet deres.

KURSSTED: Da kursstedet Strømstad Spa som vi vanligvis bruker for tiden er stengt, benytter vi The Well på Sofiemyr utenfor Oslo til høstens kurs. Også dette stedet er valgt med omhu for at dere skal kunne pirres av hverandre, nyte og slappe av i litt luksuriøse omgivelser med spa-fasiliteter og gode måltider før og/eller etter kurset.

PRISER OG PRAKTISK: Foruten kursavgiften på kr 5000 per par, kommer hotellutgiftene som deltakerne selv må betale. Vi har forhandlet fram en god hotellpakkepris. Ta kontakt om pris og praktisk hvis dere er interessert i dette kurset.

KURSTIDER: Lørdag kl. 15.00-19.00, søndag kl. 9.00-14.00

KURSLEDER: Anna Sigridsdatter Heen .

PÅMELDING OG BETALING: Kurspåmelding  via Go Mentors bookingssystem. Her legger dere inn kontaktinformasjon og betaling.  Alternativt kan du betale direkte til Samlivsskolens leder Anna Sigridsdatter Heen etter avtale med henne.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.